Nápoj, který chrání proti slunci!

Nápoj, který chrání proti slunci!

4. 7. 2013

To, co se nepovedlo alchymistům na císařském dvoře Rudolfa II., to nyní dokázal Svět zdraví, síť poraden pro zdravou výživu. Specialisté Světa zdraví dokáží namíchat koktejl, po kterém doslova omládnete! Osvěžující nápoj, který zmírńuje účinky nadměrného slunění, zabraňuje stárnutí pokožky, snižuje únavu a dokonce eliminuje střevní potíže spojené s letním cestováním. To je SunFresh!

„SunFresh je ideálním koktejlem pro horké letní dny. Vedle beta-karotenu, vitamínu E, vitamínu C, zinku a selenu obsahuje extrakt z kůry přímořské borovice - Oligopin, který přispívá ke zlepšení elasticity kůže, pigmentace a zmírňuje účinky stárnutí pokožky. Také má schopnost regenerovat svalovou tkáň a působí proti křečím,“ uvedl Josef Hůla, majitel a zakladatel sítě poraden Svět zdraví.

Další složka jako je Lutein a beta-karoten fungují jako přírodní ochranné brýle, které jsou nezbytné pro správnou činnost sítnice. „Díky Luteinu je nápoj vhodný zejména pro kuřáky, pacienty s vysokým krevním tlakem a cholesterolem, stejně tak pro obézní klienty, těm hrozí poruchy ostrého vidění nejvíce,“ potvrzuje MUDr. Ondřej Nývlt, předseda lékařské rady Světa zdraví. „Ovesné beta-glukany fungují jako prebiotika. Podporují činnost střevní mikroflóry, a zároveň zabraňují vlivu mikroorganismů, které způsobují nežádoucí průjmová onemocnění,“ doplnil MUDr. Nývlt.

Kombinace účinných látek skrytých v nápoji SunFresh umožňuje přirozenou prevenci před negativním vlivem slunečního záření a nadbytku volných radikálů. Vedle lahodného osvěžení, tedy tělo bezpečně zvnitřku chrání, a navíc díky beta-karotenu, získáte příjemné opálení. Přírodní aroma s mangem a ananasem dodá i vaší dovolené v tuzemsku nádech exotiky. Dopřát si ho mohou diabetici, vegetariáni, ale i osoby s bezlepkovou či laktózovou intolerancí.

Svět zdraví prodává ve svých 42 pobočkách po celé České republice, jedno balení vyjde na 450 Kč. „Nápoj zatím seženete exkluzivně pouze v provozovnách Světa zdraví, kde vám naši specialisté doporučí správné dávkování,“ dodává Josef Hůla.

SunFresh: osvěžení a ochrana pro horké letní dny

  • Chrání před slunečním UV zářením
  • Zvyšuje obranyschopnost organismu vůči průjmovým onemocněním
  • Pomáhá proti stárnutí pokožky a vzniku vrásek
  • Zlepšuje stav vlasů a nehtů
  • Snižuje únavu a vyčerpání
nápoje zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.