Zámeček Malvazinky nabídne
pacientům nadstandardní služby

Zámeček Malvazinky nabídne
pacientům nadstandardní služby

26. 6. 2013

V Praze byla otevřena zdravotnická klinika Zámeček Malvazinky, která pacientům nabídne nadstandardní služby ve více než patnácti zdravotnických oborech. Vedle běžných lékařských specializací mohou pacienti využít také wellness procedury, služby odborníků na celostní medicínu či akupunkturu. Klinika si zakládá na osobním přístupu k pacientům, kteří v případě zájmu mohou využít také služeb osobního concierge, který je celým procesem léčby provede.

 „Velmi nás těší, že na klinice Zámeček Malvazinky budou působit špičkoví odborníci, kteří ve svých oborech patří k těm nejlepším. Spolu s vybavením nejmodernějšími zdravotnickými přístroji a stylovým prostředím tak můžeme pacientům poskytnout skutečně nadstandardní péči,“ uvedla Dagmar Dvořáková, manažerka komunikace společnosti Mediterra, provozovatele kliniky. Návštěvníci kliniky si přitom mohou vybrat ze tří různých programů, z nichž každý nabízí jiné složení zdravotnických služeb.

Klinika Zámeček Malvazinky nabízí pacientům osobní přístup, v případě zájmu je o ně pečováno formou tzv. osobního concierge. „Ten jim naplánuje návštěvy u lékaře, zajistí péči a služby v partnerských pracovištích, v případě potřeby zajistí individuální přístup a péči při hospitalizaci. Osobní concierge funguje jako tzv. pravá ruka pacienta, a ten se na něj může plně spolehnout,“ dodala Dagmar Dvořáková.

Klinika vznikla rekonstrukcí původních prostor, která spolu s doprovodnými pracemi trvala téměř půl roku. Klinika Zámeček Malvazinky se tak stala již šestým zdravotnickým zařízením, které společnost Mediterra provozuje na českém trhu.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%