Magazín i60 rozdává ceny.
A vítězem se dnes stává...

Magazín i60 rozdává ceny.
A vítězem se dnes stává...

24. 6. 2013

Již dva měsíce většina z Vás procvičuje své znalosti ve vědomostním kvízu, který pro Vás denně připravujeme. I v osmém kole jste předvedli velmi slušné výkony. Z úspěšných soutěžících náš losovací program tentokrát "vytáhl" tato jména: Jana Kaplanová a Barbora Klejchová.

Gratulujeme vítězům, kterým opět zašleme pěkné knižní ceny a všem ostatním "hráčům" přejeme hodně štěstí v devátém kole vědomostního kvízu, který opět začíná už zítra!

Kdo bude hubnout?

Oznamujeme také výherce jedné z produktových cen, a to konkrétně balíčku KetoDiet, tedy proteinové diety, která jednoduše a účinně dokáže zbavit tělo přebytečných tuků. Správná odpověď na otázku: "Které látky při proteinové dietě účinně tlumí pocit hladu?" je B) ketolátky.

Z celkově 659 správných odpovědí byli vylosování tito soutěžící: Jana Valášková, Eva Kovaříková, Jitka Kabátová, Jana Štrmová a jiří Hradecký.

Gratulujeme vítězům této produktové soutěže! Věříme, že vylosovaní čtenáři Ketodiet vyzkouší a podělí se s námi o své zkušenosti s touto zajímavou dietou.

A kdo bude vyhrávat?

Produktové soutěže pokračují. Hrát nyní můžete o novinku na trhu - sprchový gel Lactavit a také o Biocin, přípravek pro zdravý růst pokojových rostlin. A už připravujeme další produkty, které Vám představíme během několika dní.

A nezapomeňte, že už jenom týden můžete posílat fotografie do naší fotosoutěže na téma "Moje oblíbené místo, které doporučuji." Hraje se o skvělý plynový gril Texas od renomované společnosti Mountfield.

Krásné léto s magazínem i60! Tahle země není jenom pro mladý!

soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.