Začátek léta

Začátek léta

19. 6. 2013

V tu dobu jsou již dávno odkvetlé šeříky a kocháme se jinými květy, které nám zpříjemňují život. Vzduch voní po trávě pokosené a děti mají pusy červené od mlsání jahod. Vůní je bezpočet a všichni se těší na věci příští. Brzy budou prázdniny, už se počítají poslední dny na prstech a školní budovy ztichnou a pomalu se budou ukládat k letnímu spánku.

Přichází doba dovolených, někdo se těší k moři, jiný do hor a další třeba na lenošení u svých chat a chalup. Někteří z nás budou svá obydlí zvelebovat, pracovat na zahrádkách a těšit se na jejich odměnu v podobě slastných plodů. Ale to vše teprve přijde, v tento čas si ti odvážnější z nás skočí na třešně a za uchem se jim bude třepat náušnice z jejich plodů.To za odvahu.

Ožijí kulturní stánky a předzahrádky budou zvát k příjemnému posezení, prostě blíží se léto, ono samotné už je sice přede dveřmi, ale já tu píši o době specifické, kterou nazývám "začátkem léta", ne ještě léto jako takové a právě jen jeho začátek, doba těšení, každý z nás od něho něco očekává a ne každému se to splní, ale těšení je krásné a těšení na léto ještě krásnější.

Přeji všem, aby se jejich přání a touhy splnily a mohli na letošní léto hezky vzpomínat, děti na dětské tábory, sportování a dovolené s rodiči a další letní aktivity, nám ostatním léto dle svých představ a všem dohromady krásné léto... Ještě tu není, přijde za pár dní a bude to právě jen a jen jeho začátek, tak si ho užívejte!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.