i60 přináší nové soutěže, přání
ke jmeninám, ale i další novinky

i60 přináší nové soutěže, přání
ke jmeninám, ale i další novinky

3. 6. 2013

Vážení příznivci magazínu i60, špatnou náladu z nevlídného počasí, které bohužel v posledních hodinách přináší i dramatické okamžiky, bychom vám chtěli zpříjemnit zábavou a řadou novinek, které jsme pro vás připravili.

Víte, kolik soutěží o ceny právě probíhá na našem portálu? Vedle vědomostního kvízu můžete soutěžit o vstupenky na food festival "Všechny chutě světa", který se bude 15. června v Dobřichovicích u Prahy, anebo o přípravek na zvýšení kondice v andropauze Sarapis pro muže. Právě dnes jsme do sekce Soutěže přidali další produkt, a to balíček týdenní proteinové diety KetoDiet Element, kterou mimo jiné vyzkoušela také známá herečka Jana Paulová. A již v úterý spouštíme novou velkou fotosoutěž. Ale pěkně popořádku.

Vědomostní kvíz

Již popáté vyhlašujeme vítěze vědomostního kvízu, který vás podle zaslaných ohlasů velmi baví. Ze soutěžících, kteří odpověděli správně nejméně 12 otázek, vylosoval náš hlasovací automat tyto čtenáře: Miroslava Kubešová a Josef Šebek.

Vítězům gratulujeme!

Produktové soutěže

Ve středu končí soutěž o Sarapis pro muže, ve večerních hodinách bude vylosováno pět úspěšných soutěžících, kterým redakce zašle tento přírodní přípravek poštou. Proteinovou dietu KetoDiet vám v magazínu ještě detailněji představíme, a to nejen my, ale také jedna z našich čtenářek, která dietu zkouší. První článek paní Aleny Králové si můžete přečíst zde, další "díly" budeme postupně zveřejňovat. Vyzkoušet si bude moci tuto dietu i dalších pět čtenářů, kteří správně odpovědí na otázku v produktové soutěži a budou mít štěstí při losování. Soutěžit můžete zde

Fotosoutěž "Zajímavá místa u nás"

Nové téma, které jste na chatu i60 sami otevřeli s názvem "Zajímavá místa u nás" nás natolik inspirovalo, že jsme se rozhodli právě na toto téma uspořádat červnovou fotosoutěž. Jejím cílem je přiblížit čtenářům našeho magazínu zajímavá místa, která jste navštívili a nafotili. Třeba právě váš tip potěší vaše kolegy a nejen to, ještě budete moci vyhrát hezké ceny. Hlavní cenu – gril Texas – nám do soutěže věnovala společnost Mountfield. Pravidla fotosoutěže zveřejníme v úterý 2. června, kdy bude soutěž spuštěna.

Přání ke jmeninám

Další novinkou magazínu i60 je možnost bezplatně poslat přání ke jmeninám. V sekci Pohlednice najdete fotokoláže se všemi jmény měsíce června. Autorkou pohlednic je naše čtenářka Libuše Kozáková, která připravila koláže na celý kalendářní měsíc! A tak každý z vás bude moci díky paní Kozákové každý den poslat svým známým či příbuzným přání k svátku. 

i60 na YouTube

Nejčerstvější novinkou magazínu i60 je náš nový profil na YouTube. Díky dalšímu našemu čtenáři a zároveň i autorovi rubriky Mezi nebem a zemím Jiřímu Libánskému jsme mohli na YouTube vložit první příspěvek, který můžete shlédnout zde. Pokud budete mít i vy nápad či přímo video na téma "Tahle země není jenom pro mladý", přivítáme, když se s námi o něj podělíte.

Osobnosti na chatu

A na závěr jsme si nechali poslední novinku, kterou budou pozvánky zajímavých osobností na našem chatu. V nejbližších dnech bude na vaše dotazy odpovídat zástupce společnosti Carun Pharmacy Jiří Stabla. Tématem bude "léčba konopím". O přesném termínu chatu vás budeme včas informovat. Účast na chatu přislíbil i moderátor Aleš Cibulka, který bude našim hostem zhruba za deset dní.

Magazín i60 je plný zábavy. I díky Vám! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...