Jiří Krampol: Baví mě
nový seriál Život je ples

Jiří Krampol: Baví mě
nový seriál Život je ples

16. 3. 2012

V poslední době mi udělal radost seriál Život je ples, ve kterém jsem hraju postavu s přezdívkou Tramp. Je to věčný kluk, který si uchoval mládí i do domova důchodců, a to je důležité. Je mi už také přes sedmdesát, ale mám pocit, že jsem stejný jako v době, kdy jsem sám trampoval. Vím, že je to jen můj vnitřní pocit, ale mládí ve mně je a nechci se ho zbavovat. Myslím, že v lidech, kteří v mládí trampovali, ta touha po svobodě a chuť poznávat pořád něco nového zůstala navždy. Je jedno, jestli jim je sedmdesát nebo sto, jestli jsou na pohled staří, ale tam uvnitř, tam to pořád je. Sympatické mi na té postavě je, že se pořád vytahuje, že si hraje na mladšího. To je dobře. Někomu to může připadat směšné, ale já si myslím, že chlap by se měl vytahovat pořád.

Podle mě by se mělo točit více seriálů a filmů o starších lidech, o těch, kteří mají něco za sebou. Ony se televize snaží zaujmout hlavně mladé diváky, protože z nich cítí peníze, které přilákají sponzory a reklamy, ale to je taková blbost. Právě starší lidi by se rádi na televizi dívali, jen by tam muselo být více věcí o nich. Jenže dnes se společnost chová jako by zkušenosti a moudrost byly spíše na obtíž.

herci
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%