Magazín i60.cz oznamuje vítěze
kvízu a představuje další novinky

Magazín i60.cz oznamuje vítěze
kvízu a představuje další novinky

27. 5. 2013

Vážení příznivci magazínu i60, je neděle, a tak vám opět přinášíme vítěze vědomostního kvízu. Přestože některé otázky čtvrté série byly záludnější, což mnozí z vás přiznávali i prostřednictvím chatu, úspěšných soutěžících s plným počtem bodů bylo i tentokrát několik desítek. Z nich počítač vylosoval tato dvě jména:

Josef Osladil a Kateřina Čelechovská

Gratulujeme nejen vítězům, ale i všem ostatním soutěžícím, kteří mohou klidně vyhrát už příští týden! A to nejen knihu ve vědomostním kvízu, ale například také přípravek pro zlepšení kondice v andropauze Sarapis pro muže, anebo nyní nově také vstupenky na unikátní food festival "Všechny chutě světa". Soutěžit můžete zde.

A ještě jedna důležitá novinka, kterou ocení zejména ti, kteří si rádi povídají v rámci našeho chatu. Naše redakce bude na chat zvát nejrůznější známé osobnosti, s nimiž si budete moci prostřednictvím chatu povídat. Jedním z prvních hostů, který nám již pozvání přislíbil, bude oblíbený moderátor Aleš Cibulka.

Tipy na osobnosti, jimž byste chtěli poslat nějakou otázku, nám budete moci psát i vy, a to právě na chat, kde jsme založili nové téma Osobnosti na chatu. O tom, kdo přijme naše pozvání a stane se hostem chatu magazínu i60, Vás budeme vždy včas informovat.

Kdo čte magazín i60, ten nestárne. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...