Devátý ráj italských sýrů vznikl 
v Praze na Václavském náměstí

Devátý ráj italských sýrů vznikl
v Praze na Václavském náměstí

24. 5. 2013

V samém srdci Prahy na Václavském náměstí v Paláci Fénix byla otevřena devátá a největší značková prodejna La Formaggeria Gran Moravia v Česku. Obchod s typicky italskou atmosférou nabízí na ploše více než 200 metrů čtverečních kompletní sortiment čerstvých a zrajících sýrů, másla a mléčných výrobků jak z moravské sýrárny Gran Moravia v Litovli, tak z Itálie, Francie a Švýcarska. Lákavý sortiment doplňují italská vína, těstoviny, olej, krájené italské uzeniny a další převážně italské lahůdky.

Mléko kravské, ovčí, kozí a buvolí

Nabídku prodejen sítě La Formaggeria Gran Moravia mohou kromě Prahy využívat také zákazníci v Brně, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Olomouci, Ostravě a v Liberci. V červnu bude v Praze otevřena už desátá prodejna tohoto řetězce, tentokrát na Vinohradské třídě, a pravděpodobně v září se otevře další prodejna v brněnské Olympii. Připravuje se také nová prodejna La Formaggeria v Plzni.

„Většinu sortimentu sami vyrábíme nebo dovážíme, proto ho můžeme prodávat za velice příznivé ceny. V nabídce máme sýry z kravského, ovčího, kozího a buvolího mléka. Samozřejmostí je ochutnávka vybraného sýra, jeho správné nakrájení a zabalení. Zákazníkům také doporučíme vhodné kombinace sýrů a vín a recepty,“ říká Claudio La Carbonara, ředitel sítě prodejen La Formaggeria Gran Moravia.

Prodejní hit: čerstvé máslo krájené na váhu
     
Atraktivní novinkou v nabídce prodejen La Formaggeria Gran Moravia  je řada mléčných výrobků „Čerstvé z naší sýrárny“. Je to čerstvé zboží vlastní výroby, které každý den dodává sýrárna Litovel přímo do speciální lednice. Jedná se třeba o ricottu, mozzarellu či mléko a jogurty. Prodejními hity jsou však především sýr Gran Moravia a čerstvé máslo, obojí krájené a balené přímo na prodejně.  

nákupy potraviny
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.