Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze
fotosoutěže i kulinářského klání

Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze
fotosoutěže i kulinářského klání

3. 5. 2013

Vážení příznivci magazínu i60, tak jako jsme všichni nedočkavě vzhlíželi skutečný příchod jara, podobně možná někteří z vás netrpělivě očekávají výsledky naší fotosoutěže a také souběžně probíhajícího kulinářského klání.

Zejména fotosoutěž přinesla mnoho velmi kvalitních a originálních snímků. Rozhodování bylo tedy velmi obtížné, ale tak tomu bylo i v minulých soutěžích. Nebudeme vás tedy dlouho napínat, zde jsou výsledky, na kterých se shodli členové naší redakce.

Vítězným snímkem fotosoutěže na téma "Probouzení jara" je fotografie s názvem Meditace sochy – sníh odchází, jejímž autorem je pan Miroslav Štorch. Redakce ocenila především zajímavý, neotřelý nápad, snímek se obsahem vymyká ostatním, a pan Štorch tak získává digitální fotorámeček. 

Druhé místo přiřkla porota opět muži, a to Janu Kutílkovi za fotografii Jarní tání na Jestřebích horách. Pan Kutílek od nás získává velkokapacitní flashdisk. Dalšími třemi knihou oceněnými snímky jsou pak Probuzená..., autora Aleše Dudy, Jaro na Střeleckém ostrově, které fotila paní Daniela Vodičková, a Posel jara z Královské obory od paní Jindry Šiklové.

A kdo získává cenu v kulinářské soutěži? Jako vítězku určila redakce Janu Topolovou za její recept Janina masová specialita. Paní Topolová získává výtečnou kuchařku šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka, s nímž magazín i60 současně přináší i hlavní rozhovor.

Vážení čtenáři, milí přátelé, všem oceněným gratulujeme a vězte, že již od pondělka spouštíme další soutěž. Nezapomeňte rovněž na náš každodenní vědomostní kvíz, který si získává příznivé ohlasy, nebo využijte další úspěšnou novinku: „chat“, kde si můžete popovídat se svými přáteli.

Čtěte každý den i60.cz. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...