Zúčastněte se každý den
vědomostní soutěže na i60

Zúčastněte se každý den
vědomostní soutěže na i60

30. 4. 2013

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, magazín i60.cz vás chce stále více bavit, a proto nachystal pravidelnou týdenní vědomostní soutěž, na jejímž konci vždy odmění ty nejúspěšnější zajímavými cenami. Pochlubte se svými znalostmi a zkuste se stát každou neděli výherci pěkné knížky či značkové kosmetiky.

Jak naše nová soutěž funguje? Úterkem 30.4. počínaje naleznete každý den na úvodní stránce portálu i60.cz (tlačítko "Kvíz") dvě vědomostní otázky, na které můžete okamžitě odpovídat a dozvědět se, zda jste tipovali správně. Soutěžící musí být přihlášen a bude ihned informován o svém skóre, a tedy celkové úspěšnosti v soutěži. Původce největšího počtu správných odpovědí pak každou neděli slosujeme a vyhlásíme vítěze, jenž obdrží věcnou cenu.

První otázka se bude pokaždé týkat tématu, o němž magazín i60.cz v některém z otvíracích textů informoval, druhá bude obecnějšího charakteru.

Nezapomeňte také, že se ještě 30. dubna můžete zúčastnit naší fotografické a kulinářské soutěže. Podrobnosti rovněž najdete na úvodní stránce i60.cz. Vítěze obou kategorií pak vyhlásíme v pátek 3. května.

Věříme, vážení přátelé, že vás naše novinky zaujmou a přejeme mnoho štěstí ve hře. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...