Novinka: popovídejte si v přímém
přenosu s přáteli na portále i60

Novinka: popovídejte si v přímém
přenosu s přáteli na portále i60

23. 4. 2013

Ať chceme, nebo ne, svět je čím dál tím rychlejší. Zprávy v novinách, které jste si byli zvyklí koupit ve vaší trafice, už ztratily informační hodnotu před tím, než sjely z tisařského stroje. První zprávy dnes dokonce nemá ani internet. Tu první informaci, první zprávu o nejdůležitějších událostech se lidé dozvídají ze sociálních sítí, facebooku, twitteru a celé řady dalších. Na twitteru se obyvatelé Bostonu prvně dozvěděli, že byl dopaden i druhý terorista, na twiiteru poprvé věřící z celého světa zjistili, kdo byl zvolen novým papežem.

Ačkoliv je náš magazín i60 určen především seniorské komunitě, i my chceme být moderní a umožnit vám získávat informace co nejrychleji. A to je i důvodem, proč jsme se rozhodli spustit novou službu, kterým je tzv. chat. V dolní části úvodní stránky magazínu i60 uvidíte v nabídce odkazů s fotografiemi na prvním místě nový obrázek s nápisem "Chat", po jehož odkliknutí se dostanete na stránku, kde budou moci přihlášení (!) čtenáři konverzovat on-line, tedy v reálném čase. Ihned po otevření chatovací stránky uvidíte, kdo je zrovna „na drátě“ („Nyní online“) a připraven si povídat. Stačí pak navázat kontakt vepsáním svého vzkazu do příslušné kolonky a odkliknout „Přidat příspěvek“. Chat se bude automaticky aktualizovat vždy po minutě, sami však budete moci aktualizovat konverzaci tlačítkem „Obnovit výpis“.

Příspěvky se řadí chronologicky od nejnovějších k nejstarším. Zobrazuje se ale jenom historie za posledních 30 minut, starší příspěvky jsou automaticky mazány.

A k čemu bude či může chat sloužit?

Někdo rád sděluje své zážitky či dojmy a chce si o nich s někým rychle popovídat, někdo si bude chtít postěžovat, jiný upozornit na důležitou událost v našem veřejném životě. Chat však může dobře sloužit i jako zajímavý zdroj informací, například z oblasti kultury. Je ve vašem okolí nějaká zajímavá výstava, kulturní či sportovní akce, nově otevřená skvělá restaurace nebo kadeřnictví? Dejte tip ostatním čtenářům! Umožněte i vašim přátelům a kolegům se okamžitě dozvědět o zajímavostech z vašeho okolí. Sdílejte zajímavé informace, chatujte. 

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři chat novinky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...