Senior Park nabízí moderní
bydlení v dalších lolkalitách

Senior Park nabízí moderní
bydlení v dalších lolkalitách

16. 4. 2013

Rezidence Senior Park se svými dvaadvaceti bytovými jednotkami o velikosti 1+kk (1 byt) a 2+kk (21 bytů) vytváří adekvátní podmínky těm, kteří si chtějí zajistit na stáří pohodlí, příjemné a kvalitní zázemí a všestrannou péči.

Celý Senior Park je projektován jako jednopodlažní budova obdélníkového půdorysu, uprostřed stavby je otevřené upravené atrium přístupné ze všech bytů, kolem celého atria vede krytý chodník ze zámkové dlažby, z něhož se vstupuje do jednotlivých bytů. Vně atria se nachází dostatek místa pro relaxaci a odpočinek, nechybí altánek, pergola, venkovní posezení či jezírko a bazén. Z vnější strany Senior Parku je dostatečná kapacita parkovacích míst, včetně vyhrazených míst pro invalidy. Celá zástavba se nachází přímo ve městě, výhodou tak je blízká a dostupná občanská vybavenost.

Samotné byty mají čtvercový půdorys, jsou koncipovány tak, aby se v nich lidé cítili co možná nejlépe. Celková výměra bytů 2+kk je 48 m2, byty se skládají z předsíně (7,5 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (25 m2), koupelny a WC (5,5 m2) a ložnice (10 m2). Byt 1+kk má výměru 34 m2. Samozřejmostí je bezbariérovost.

Moderní vybavení

Vybavení bytu je skutečnou ukázkou moderního bydlení. Ve standardu jsou plastová okna, vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, kuchyňská linka se sporákem a digestoř. V koupelně se nachází sprchový kout se sedátkem, připojení na pračku a závěsné WC,  v každém bytě je přípojka pro TV, internet, každá místnost má samostatnou regulaci teploty.

Senior Park je držitelem mezinárodního certifikátu kvality řízení ISO 9001, což svědčí o tom, že péče a veškeré služby jsou poskytovány na nejvyšší úrovni. O seniory se zde stará vedoucí penzionu, která ruku v ruce s hospodářkou a správcem zajišťují služby jako je dovoz obědů, donáška nákupu, doprava k lékaři, za nákupy atd. Obyvatelům Senior Parku rovněž pomáhají s veškerými kontakty s úřady, bankou, poštou. Aby se obyvatelé Senior Parku cítili co nejlépe, připravuje personál různé kulturně-společenské akce jako jsou výlety za poznáním, koncerty ,  divadelní vystoupení, ale také  oslavy narozenin, svátků apod.

Přemýšlíte o bydlení v Senior Parku? Nejlépe uděláte, když se přijedete podívat a na vlastní oči se přesvědčíte o tom, že stáří může být aktivní, důstojné a plnohodnotné!

Dny otevřených dveří:

SENIOR PARK Hrádek nad Nisou – Den otevřených dveří, 19.4.  - 20.4. 2013, 10:00 – 16:30 hod.

SENIOR PARK Rychvald – Ostrava – Den otevřených dveří, 26.4.  - 27.4. 2013, 10.00 – 16.30 hod.

Senior Park a.s. založil v roce 2009 Jaroslav Plesník s cílem vybudovat v České republice síť bytových komplexů pro seniory a hendikepované občany. V současnosti společnost provozuje penzion v Luštěnicích u Mladé Boleslavi, v Sokolči u Poděbrad a v Hrádku nad Nisou u Liberce. Výstavba čtvrtého areálu v Ostravě-Rychvaldě byla dokončena v listopadu 2012. Další objekty plánuje společnost vystavět po celé České republice, v nejbližší době v Brně na Jižní Moravě a ve Slatiňanech u Pardubic, kde již vlastní pozemky pro tento účel.

 

 


bydlení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.