Pravé jaro nepřichází. Magazín
i60 si ho dovoluje vyhlásit sám

Pravé jaro nepřichází. Magazín
i60 si ho dovoluje vyhlásit sám

15. 4. 2013

Také vás trápí nekonečná zima? Úplně souhlasíme. Dlouho očekávaný příchod pořádného jara je zatím velmi pozvolný, a tak se mu redakce i60.cz rozhodla trochu „pomoci“. Vyhlašuje proto fotosoutěž Probouzení jara, do níž můžete posílat vaše aktuální snímky z přírody, které jaro alespoň trochu připomínají.

Sněženky, tulipány, bledule, petrklíče, narcisy a další jarní květiny, stejně jako stromy či keře v rozpuku nebo celé krajinné kompozice, to vše uvítáme, posoudíme a náležitě odměníme. Stačí se zaregistrovat (pokud už registrováni jste, tak pouze přihlásit) a podle návodu vložit do svého profilu vaše fotografie (maximálně tři), přičemž je nezapomeňte opatřit krátkým, výstižným popiskem.

Rozumíme tomu, že ne všichni čtenáři mají focení jako koníčka. Někdo rád fotí, jiný zase vaří. Proto spouštíme paralelní soutěž Můj originální recept. Tradiční svíčkovou, vepřem knedlem nebo bábovkou jistě všechny potěšíte, ale v tomto případě nezaujmete. Umí je totiž každá správná kuchařka či kuchař (a samozřejmě nejlépe). Jde nám především o nové a neotřelé návody na pokrmy, které mohou obohatit jídelníček všech našich čtenářů. Pozor – další podmínkou soutěže je zaslání původní fotografie vašeho originálního jídla. Recepty se snímky vkládejte do rubriky Můj recept s douškou „soutěžní příspěvek“.

Nejlepší fotoreportéři jara budou oceněni kvalitním digitálním fotorámečkem, výjimeční autoři receptů pak renomovanou kuchařskou knihou od šéfa kulinářského institutu Romana Vaňka. Obě soutěže probíhají od 15. dubna do 30. dubna 2013. Vítězové budou známi třetí květnový den.

Rozumíme i tomu, že ne všichni fotí, nebo vaří. Mnoho našich čtenářů miluje vědomostní soutěže, které jitří mysl a rozšiřují obzory. Začátkem května (to už snad bude konečně hezky) se proto můžete těšit na permanentní znalostní klání, jež bude vyhodnocováno a oceněno každý týden. Nejschopnější adepty s encyklopedickým vzděláním pak i60.cz vyzve k bližší spolupráci.

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...