Respektovaný psycholog
Hubálek náhle zemřel

Respektovaný psycholog
Hubálek náhle zemřel

12. 3. 2013

Psycholog Slavomil Hubálek, jehož odborné posudky provázely řadu soudních kauz, zemřel náhle ve věku 65 let. Uznávaného experta zradilo srdce. Hubálek si po poledni zavolal z restaurace v centru Prahy záchranku kvůli bolesti na hrudi, zemřel však dřív, než zdravotní pomoc dorazila...

V Hubálkovi ztrácí česká psychologie respektovaného znalce, jenž kromě jiného úzce spolupracoval s policií, pro kterou připravoval profily vrahů. Rozebíral jejich osobnost, inteligenci, povahové rysy. Věnoval se také práci v psychiatrické léčebně mezi sexuálními devianty, zabýval se rovněž psychologickým testováním uchazečů o nejvyšší místa v byznysu a tajných službách. 

 

Z Hubálkova
profesního životopisu
Psycholog a psychoterapeut s dlouholetou praxí v oboru, soudní znalec z oboru klinické psychologie a sexuologie. Po studiu na Filozofické fakultě UK spoluzakládal v roce 1974 v Psychiatrické léčebně v Horních Beřkovicích naše první lůžkové psychoterapeutické pracoviště pro léčbu sexuálních deviantů a souběžně pracoval v Poradně pro vysokoškoláky. Pracoval jako vědecký pracovník, klinický psycholog a psychoterapeut na Sexuologickém ústavu FVL UK. V roce 1993 založil vlastní společnost Alea – psychologie, spol. s.r.o., zabývající se zejména psychologickým a personálním poradenstvím. Napsal řadu vědeckých publikací a několik knih.

psychologie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.