Názory starších na Václava
Klause se diametrálně liší

Názory starších na Václava
Klause se diametrálně liší

12. 3. 2013

Václav Klaus. Jméno bývalého prezidenta zcela rozděluje českou veřejnost, a platí to i v případě aktivních seniorů, kteří patří spíše ke konzervativním občanům. Zatímco 30 procent z nich se domnívá, že Klaus byl spíše dobrým prezidentem, 46 procent míní, že rozhodně ne.

Odpovědi „spíše dobrý“ a „rozhodně špatný“ přitom byly v průzkumu, který provedl portál i60.cz a jehož se zúčastnilo 950 čtenářů, zdaleka nejčetnější. Třináct procent aktivních seniorů si myslí, že Václav Klaus nebyl ani dobrou, ani špatnou hlavou státu. O tom, že byl skvělým prezidentem, jsou však přesvědčeny jen čtyři procenta zástupců starší generace.

„Potvrzuje se, že názor aktivních seniorů se příliš neliší od mínění většiny populace. Jedni na Václava Klause nedají dopustit, druzí ho zcela odmítají. Ačkoli naši čtenáři vyznávají především konzervativní hodnoty, více než polovina z nich vidí bývalého pana prezidenta spíše negativně,“ komentoval průzkum Jan Raška, manažer portálu i60.cz, který je největším a nejčtenějším tuzemským médiem se zaměřením na ženy a muže ve zralém věku.

Internetový magazín i60.cz oslovuje aktivní ženy a muže kolem šedesátky, kteří se po dlouhých letech práce začali konečně bavit, cestovat, vracet se ke svým zájmům, opět se setkávat s dávnými přáteli. Jeho čtenáři se mohou sami podílet na obsahu, soutěžit, ale i seznamovat se s lidmi stejných zájmů.

čtenáři průzkum
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...