Sedmé Hvězdné války 
přijdou do kin v roce 2015

Sedmé Hvězdné války
přijdou do kin v roce 2015

9. 3. 2013

Fanoušci Hvězdných válek se mohou těšit na další porci své oblíbené filmové zábavy. Harrison Ford, Mark Hamill a Carrie Fisherová, představitelé trojice hlavních hrdinů Hvězdných válek Lukea Skywalkera, Hana Sola a princezny Leiy, se objeví i v připravovaném novém dílu populární filmové sci-fi ságy. Naznačil to tvůrce Hvězdných válek George Lucas.

Filmové studio Disney v říjnu koupilo Lucasovu společnost Lucasfilm režiséra za 4,06 miliardy dolarů (77 miliard korun). Studio tehdy oznámilo, že natočí další trilogii Hvězdných válek. První film této trilogie, který půjde do kin v roce 2015, bude režírovat J. J. Abrams.

Podle Lucase se o účasti trojice herců v sedmé epizodě Hvězdných válek hovořilo ještě před prodejem jeho společnosti: Už jsme s Markem, Carrie a Harrisonem podepsali smlouvu. Nebo jsme byli aspoň v posledních fázích jednání. 

Scénář k novému filmu Hvězdné války: Epizoda VII píše Michael Arndt, který spolupracoval například na filmu Toy Story 3: Příběh hraček. Filmové studio Disney už dříve oznámilo, že hodlá natočit další filmy o Hvězdných válkách, které nebudou součástí plánované další trilogie, ale budou samostatné a budou se opírat o některé postavy slavné ságy.

film
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.