Začal FOR SENIOR,
veletrh pro dříve narozené

Začal FOR SENIOR,
veletrh pro dříve narozené

11. 4. 2013

Cestovní kanceláře, výrobci mobilů, farmaceutické firmy, lázeňská střediska, hotely a penziony, ale i slevové portály a e-shopy. Stále více firem obrací pozornost na seniory. Není divu, do penze se síce chodí o pár let později než před patnácti dvaceti lety, lidé jsou však díky pokročilému zdravotnictví mnohem čilejší a aktivnější než dříve. A to je i důvod, proč jsou senioři stále vyhledávanější cílovou skupinou obchodníků.

Na seniory cílí svými produkty a službami také firmy, které vystavují na veletrhu FOR SENIOR, který právě začíná na pražském výstavišti PVA v Letňanech a potrvá do neděle 14. dubna. Ten se letos bude konat již posedmé a opět nabídne ucelený přehled oblastí, které seniorům zpříjemní a usnadní život.

„Vzhledem k rostoucímu podílu starších lidí v Evropě je dnes více než kdy jindy důležité podporovat zdravé stárnutí, které může lidem umožnit být ve společnosti déle aktivní. Více let prožitých ve zdraví znamená lepší kvalitu života, větší nezávislost a šanci zůstat déle fyzicky a sociálně fit. A proto je zde veletrh FOR SENIOR, aby všem ukázal, že stárnutí neznamená vzdát se aktivního života. Jeho cílem je představit možnosti, jak si toto období užít a plnohodnotně jej prožít,“ říká manažerka veletrhu Andrea Rossmannová.

Na veletrhu, jehož partnerem je i portál i60.cz, je kromě expozice připraven pro návštěvníky doprovodný program jako jsou přednášky o alternativní medicíně, odborné lekce nordic walkingu či přehlídka country tanců.

 

Veškeré informace k veletrhu včetně přehledu přihlášených vystavovatelů a doprovodného programu najdete na stránkách www.forsenior.cz

For Senior senioři veletrh výstavy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.