Čtenářskou soutěž Reportéři
vyhrál pan Zdeněk Huspek

Čtenářskou soutěž Reportéři
vyhrál pan Zdeněk Huspek

4. 3. 2013

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, poslední tři týdny se náš magazín plnil příběhy, které zachytil váš fotoaparát. Do soutěže Reportéři jste nám poslali plno krásných fotografií, které jste pořídili buď u vás doma, nebo někde na toulkách přírodou.

Jak už to u soutěží bývá, nemůže vyhrát každý, byť by si to mnozí z vás jistě zasloužili. Protože jedním z hlavních kritérií soutěže bylo, abyste k fotografii připsali příběh, který snímek popisuje, vybírali jsme vítěze ze soutěžících, kteří tuto podmínku splnili.

O prvním místě naše redakce tentokrát rozhodla jednoznačně. Vyhrál dojemný příběh Zdeňka Huspeka o jezevčíku Benovi. Příběh plný lásky ke čtyřnohému kamarádovi, který svému páníčkovi vyhrál elektronickou čtečku knih eReading.

Druhou cenu, kosmetický balíček Dermacol, vyhrála podle hlasování redakce Eva Míková za svůj fotopříběh o "ekovozidle". Tři hezké fotografie zachycující českou přírodu a příběh o pěkném a zdravém koníčku – cykloturistice.

Vybrat třetí cenu bylo pro naši redakci nejtěžší. Vybírali jsme hned z několika adeptů, do našeho finále postoupily snímky Jitky Chodorové (Řeka a moře), Anny Stříteské (Voda, stromy a oblaka), Lukáše Havlase (Jack Daniel), Zlatky Zmatkové (Charlly) a Marty Duchoslavové (Jeseníky). Právě minipříběh o zimních Jeseníkách získal nakonec nejvíce hlasů a autorka Marta Duchoslavová dostane od redakce hezkou knihu. 

Soutěž Reporéři skončila. Magazín i60 však již vydává další nové články a také vaše příběhy, básně, recepty, tipy na cestování. Děkujeme Vám všem, kteří se na obsahu magazínu podílíte, ale i těm, kteří náš magazín se zájmem čtou. A kdo nevyhrál dnes, může vyhrát příště. Další soutěž vyhlásíme už brzy. A bude se na co těšit!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...