Magazín i60 vyhlašuje novou
čtenářskou soutěž Reportéři

Magazín i60 vyhlašuje novou
čtenářskou soutěž Reportéři

6. 2. 2013

Již rok, vážení a milí čtenáři, nám dokazujete, že jste skvělými psavci – posíláte báječné příběhy ze života, povídky, ale i bravurní poezii. Mnozí z vás umí také skvěle fotografovat, což bylo vidět v našich fotosoutěžích.

Nyní jsme pro vás připravili další čtenářskou soutěž, která je kombinací psaní i fotografování. Zahrajte si s námi na reportéry! Zachyťte vašim fotoaparátem jakoukoliv zajímavou situaci a doplňte fotku popiskem – příběhem, který snímek dokreslí. Téma necháme na vás, mohou to být vtipné fotografie z vaší rodiny, snímky a příběhy z přírody, objektem tedy mohou být lidé, zvířata, krajina i věci.

Jako vždy i tentokrát nejlepší reportérské práce odměníme. Hlavní cenou bude čtečka knih eReading, dalšími cenami pak kosmetika značky Dermacol či vybrané knižní tituly.

A jaká jsou pravidla soutěže? Může se jí zúčastnit každý registrovaný čtenář magazínu i60.cz, který pošle prostřednictvím soutěžního formuláře nanejvýš tři fotografie s příběhem v příslušné kvalitě (redakce má právo odstranit fotografie špatné kvality či nevhodného obsahu). Příběh je limitován počtem znaků, text nesmí přesáhnout 800 znaků včetně mezer.

Soutěž bude probíhat od 5. února do 28. února 2013. Jednotlivé fotografie mohou hodnotit sami čtenáři kliknutím na hlasovací palec, tyto hlasy však budou mít jen orientační vliv na hodnocení poroty. Nejlepší reportérské příspěvky vyberou členové redakce, vítězové budou vyhlášeni v pondělí 4. března 2013.

Pro ty čtenáře, kteří neholdují soutěžím, nebo nefotografují, jsme připravili několik dalších zajímavých novinek. V rubrice Bydlení vám na jakékoliv dotazy týkající se zahradní techniky, bazénů či saun budou odpovídat zástupci společnosti Mountfield. V rubrice Zdraví máte možnost klást dotazy zkušeným výživovým specialistům Světa zdraví. Novinkou ve stejné rubrice je pak Konopná poradna! Ano, léčivé účinky marihuany jsou známy od nepaměti. Konopím léčí ve vyspělých zemí celou řadu těžkých nemocí, například Parkinsnovu nemoc či roztroušenou sklerózu. Konopí dokáže tišit bolest při těžkých onemocněních. Dotazy k léčbě konopím v českých podmínkách můžete posílat prostřednictvím naší poradny zástupci sítě konopných lékáren.

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...