Nejoblíbenějším mobilem
na webu byl Samsung

Nejoblíbenějším mobilem
na webu byl Samsung

31. 1. 2013

Nejpopulárnějším mobilem byl loni na českém internetu Samsung i9300 Galaxy S III, tabletům vévodil Google Nexus 7, notebooky ovládl HP ProBook 4540s. Vyplývá to z průzkumu, který sestavil srovnávač cen Heureka.cz podle vyhledávání, oblíbenosti a zájmu spotřebitelů.

Nejpopulárnější kamerou byla GoPro HD Hero2 Outdoor, digitální zrcadlovkou Nikon D5100. Na interntu Češi nejvíc vyhledávali z navigací Garmin nüvi 40 ČR Lifetime, z herních konzolí pak Microsoft XBOX 360 320GB Kinect Bundle. Mezi parfémy zvítězila vůně Eclat D´Arpege od značky Lanvin.

Oproti předchozímu roku se téměř zcela obměnila pořadí u takzvané černé elektroniky. "Kategorie jako mobilní telefony, tablety nebo notebooky ovládly technologické novinky," uvedl Kamil Demuth z Heureka.cz. "Výjimkou jsou však tablety, i když je na trhu už třetí a čtvrtá generace tabletů iPad, nejoblíbenějším modelem je od Applu stále iPad 2, což je dáno především nižší cenou oproti novým modelům," sdělil.

Žebříček produktů byl sestaven podle počtu uživatelů, kteří o ně projevili zájem v internetových obchodech, podle počtu nákupů na webu a celkového hodnocení uživatelů.

"Celkově nejúspěšnějšími značkami letošního roku jsou Samsung a LG. Značka Samsung se objevovala nejčastěji v kategorii mobilních telefonů, MP3 a MP4 přehrávačů nebo u LED televizorů. Značka LG se častěji objevovala u 3D televizí, LCD monitorů nebo DVD a Blu Ray přehrávačů," podotkl Demuth.

e-shopy elektronika mobily
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.