Léto ještě nekončí
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Léto ještě nekončí

1. 9. 2023

Je středa, poslední v srpnu tohoto roku, venku to na odchod léta nevypadá a mě to táhne ven. Nebe sice vypadá, že brzy spustí na zem obsah svých mraků, ale chuť projít se mě neopouští.

Rozkaz je rozkaz a manžel mé povely většinou plní. A tak jsme sbalili, co bylo třeba, vzali pití pro pejska i pro nás a hurá do auta. Nechtěla jsem jet nikam daleko, a tak to vyhrál golf. Ten nikdy nezklame, a tak to bylo i tentokrát.

O tomto areálu už jsem také psala víckrát, naposledy to bylo na jaře. Trochu se to tam změnilo, ale naštěstí zůstalo to, že se tam dá chodit na procházky i bez členství v klubu. Bylo znát, že je odpoledne, po greenu se pohybovalo víc a víc fandů tohoto sportu. O golfu se říká, že je to hra snobů, něco na tom určitě bude. My jsme ale potkávali samé slušňáky, kteří pozdravili a musím říct, že to byli i fešáci. Mraky na nebi se sice množily, ale tentokrát to bylo jen na efekt. Matka příroda ví, co lidé jako já pro svou duši potřebují. Celkem jsme ušli 2 km, není to žádný zázrak, ale nám to stačilo.

Zvu vás na fotoprocházku zatím zelenou krajinou, podzim tu ještě znát není, ale čas ubíhá jako voda a než se nadějeme, tak nám zaklepe na dveře. Musíme využít ještě teplé dny a zkusit si užít krásu přírody kolem nás a že jí není málo, je jisté. Přeji všem hezké toulání.

 

 

cestování Letní soutěž 2023 příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.