Až v létě vezmete vnoučata na dovolenou aneb co přibalit do kufru
Pončo k vodě od NANUK Clothing

Až v létě vezmete vnoučata na dovolenou aneb co přibalit do kufru

30. 6. 2023

Letní prázdniny jsou za dveřmi a jistě řada z vás bude pomáhat svým dětem ve vykrytí hlídání vnoučat. Teplé letní počasí a sluníčko vás jistě zavede na výlety, k vodě, někteří vyrazíte s vnoučaty i k moři.

Dovolte mi představit vám pár vychytávek, které pomohou, aby strávený čas byl ještě lepší, než to bylo minulé roky.

Jako rodiče jsme si založili malý internetový obchod s oblečením a vybavením pro děti, aby si čas venku užily a my dospělí, abychom jim dopřáli co nejvíc pohody a bezpečí. Bez čeho si tedy neumí naši rodiče s vnoučkem léto představit?

V prvé řadě je to tričko s UV ochranou. Na e-shopu máme lycrová trička s krátkým i dlouhým rukávem. Jejich obrovským benefitem je, že chrání před sluncem. Trička, která máme v nabídce, disponují UPF50+, které ochrání před UV zářením i ty nejmenší. Výhodou je, že trička jsou prodyšná, pokožka může volně dýchat a zároveň odvádí vlhkost od těla. Takže pokud vaše vnoučata milují řádění ve vodě, šnorchlování nebo jen třeba stavění hradů z písku, tahle lycrová trička jsou určitě dobrá volba.
 

Dětský neoprenový short – vhodný pro jakýkoliv vodní sport, u moře, rybníku ale je také vhodný do bazénu. Je dobré vybírat pro děti neopreny, které jsou tenké. My máme v nabídce 3 mm neopren. Pro děti je to dostačující a zároveň funkční. 
 

Boty do vody – u nás a našich babiček je to po tričku s UV ochranou druhá nejpoužívanější věc v létě. Náš syn je vodník, vleze do každé vody, kterou potká, a byť je to takový malý „drsňák“ a kameny mu nevadí, boty do vody máme vždy s sebou. Do výbavy ji syn dostává i když je s babičkou. Výhodou bot Aqua Lung, které nabízíme je, že mají speciální podrážku, která chrání před uklouznutím.
 

A v neposlední řadě je to naše milované pončo k vodě od NANUK Clothing. Je úžasné. Obrovské plus tohoto kousku k vodě jsou materiály. Vevnitř je pončo z kvalitní bavlny, takže neřeším ručník, a zvenku je použitý příjemný hebký polyester. Pončo má kapuci, takže osušíte i vlasy, neřešíte sluníčko, a ještě má kapsu, kam se vejde opravdu hodně kamínků ?
 

Takže ještě opalovák, dostatek tekutin, sluneční brýle, kšiltovku a můžeme jít k vodě, do hor nebo kamkoliv. Hlavně si užijte společné léto!

cestování vnoučata
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.