Ne vždy se splní
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Ne vždy se splní

17. 5. 2023

Ano, ne vždy se splní, někdy jsme rádi, někdy ne. Jsou to sny, máme je určitě všichni, jsou to sny, které se nám zdají, když spíme. Nevím jak vy, ale já jsem ráda, že to, co se mi občas zdá, se nesplní. Myslím, že nejsem sama.

A pak jsou ty druhé sny, také důležité a to jsou sny, které se týkají splnění našich tajných přání. Jejich plnění je mnohdy složité a nesplnitelné. Nebudu daleko od pravdy, když si myslím, že i takové sny všichni známe, mně se pár snů splnilo. Hodně jsem si přála, abych měla hodného manžela a zdravé děti, to se splnilo. Splnilo se mi, že jsem přežila ošklivou nemoc a dvakrát jsem byla u moře. A konečně se dostávám k tomu, proč jsem zvolila téma sny.   

Zatím se mi plní i to, že mohu ve zdraví navštěvovat místa, která neznám, ale i ta, která už jsem někdy navštívila. Jedním z nich je další dominanta města Ústí n/L a to je Větruše, od které se dá jít k Vaňovským vodopádům. Nechtěli jsme jet nikam daleko, příroda už je krásně barevná a taková nedělní procházka není na škodu. O vodopádech už jsem na íčku také psala, my jsme tentokrát došli jen k Humboldtově vyhlídce. Informace o Větruši, Vaňovských vodopádech a Humboldtově vyhlídce s novou lavičkou a dřevěným panem A. Humboldtem najdete na Wikipedii.

Když jsme vyjížděli z domova, bylo počasí, tak akorát na procházku, ale lehká bunda se snesla. Na Větruši jsme zaparkovali před hotelem, prošli jsme se kolem budovy k lanovce, která jezdí z OC Fórum, zrovna jela dolů i nahoru. U hotelu jsou ještě tenisové kurty a  Labyrint. Cesta k vyhlídce vede listnatým lesem, občas jsme potkali návštěvníky, kteří měli stejný nápad jako my. Na vyhlídce byla nová lavice s dřevěným panem Humboldtem a docela dobrá viditelnost. Cestou zpátky se začalo zatahovat, ale bylo to bez deště.

Zvu vás na fotoprocházku na Větruši a Humboldtovu vyhlídku. Třeba to někoho povzbudí a tuto zajímavou dominantu Ústí n/L navštíví. Přeji všem krásné léto a hlavně splnění všech nesplněných snů.

 

 

cestování sny
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...