Můj zážitek roku
Ilustrační foto: Pixabay

Můj zážitek roku

10. 12. 2022

Když jsem bilancovala tento rok, marně jsem z paměti dolovala něco vyjímečného. Nebyla jsem v zahraničí, nevyhrála jsem milion, nemám další vnouče. Ale něco mne pobavilo a budu ráda, když to pobaví i vás.

Mám kamarádku, která měla odvahu porodit a vychovat pět dětí. V tak velké rodině se pořád něco děje: když nemá nikdo zrovna svátek nebo narozeniny, přijdou vánoce a nyní i svatby a křtiny. A  to jsou příležitosti překvapit někoho z rodiny dárkem.

Kamarádka si najde ještě i chvilku mne  - tu a tam ostříhat. Na závěrečnou úpravu mého účesu použila jednou vysoušeč vlasů, který krátce nato věnovala své dceři k narozeninám. Už nevím, jak se dcera dověděla, že dárek maminka napřed vyzkoušela na mně. Ale cítila se dotčena. "Mami, jak jsi mohla MÝM fénem fénovat Marii?!" 

Sama nevěděla, že tím odstartovala novou tradici jejich rodiny. Její šikovný bráška si vypůjčil moji fotografii z facebooku, dokázal ji zvětšit na velikost plakátu, vytisknout a opatřit výrazným nápisem: Marie doporučuje tento výrobek. A tento plakát nalepil na hodnotný vánoční dárek od celé rodiny: na krabici s kuchyňským robotem.

Pomsta na sebe nenechala dlouho čekat. Bráška potřeboval nový notebook. Manžel sestry obdarované kuchyňským robotem se podílel na jeho výběru a opět použil moji úžasnou fotografii. Když obdarovaný bráška zapnul počítač, první, co se na obrazovce objevilo, jsem byla já. Pěkně přes celou obrazovku jsem se vyjádřila ke krásnému dárku. Jak? Sdělením: Marie doporučuje tento výrobek.

Blíží se vánoce. Budu se muset pozeptat, který výrobek budu doporučovat letos a komu.

Můj příběh Zážitek roku 2022
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...