Sny a snění
Ilustrační foto: Pixabay

Sny a snění

7. 10. 2022

Sny se zdají v noci. A horko těžko je můžeme ovlivnit. Mozek si promítá všechny různé vjemy a proto se nám zdají někdy takové nesmysly, kterým ráno, jestliže jsme si je teda zapamatovali, nemůžeme ani uvěřit. Snění, to je něco jiného. To se takhle zasníš a představuješ si něco pěkného.

Jako malá jsem snila o tom, že budu herečkou nebo zpěvačkou. Nějak jsem to nedotáhla do zdárného konce. 

V dospívání jsem snila o svém budoucím muži. Měl to být princ na bílém koni. Pěkný, hodný, milý, se smyslem pro humor, vždy ochotný pomoci. Ani tohle snění se mi nějak nevydařilo. Vzala jsem si chlapa sice na pohled pěkného, ale po svatbě jsem zjistila, že je to alkoholik a hrubián. Jestli jsem jako mladá snila o tom, jak budu mít velkou rodinu a jak budeme s manželem vychovávat naše děti, tak i toto snění se rozplynulo jako pára nad hrncem. Muž byl buď v práci nebo v hospodě. Když přišel domů, rozdal pár facek a šel spát. Děti jsem vychovávala hlavně já sama. 
Když jsem se s tímto mužem rozvedla, snila jsem o novém partnerovi po svém boku. Několik let jsem hledala toho pravého.  Opět jsem snila o tom že musí být pěkný, hodný, milý, se smyslem pro humor, vždy ochotný pomoci...A ne a ne ho najít. A přece se snění vyplnilo. Svou velkou lásku jsem potkala až v padesáti letech. A už o žádném jiném muži snít nemusím. 

Jako malá jsem vždycky snila o tom, jak budu v dospělosti bydlet. Představovala jsem si, že budu žít v domečku se spoustou zeleně. Kdepak snění! Opět vše úplně jinak. Vždycky to byl nějaký panelákový byt, kdy jsem koukala z oken do oken druhého domu. 
 A protože mne snění neopustilo, dál jsem snila o tom, jak by bylo fajn, kdybych z okna mohla koukat do zeleně. A představte si, že  tohle snění se mi vyplní. Už tento měsíc budu bydlet v seniorském domečku, který je obklopený zelení.

Snění je krásné a snít se může v každém věku. Proto sněte a věřte, že některé snění se naplní v ten správný čas. 

Můj příběh Podzimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(4.8 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...