Modely od Niny Klymiuk uchvátí a pomohou její domovině
Návrhářka Niny Klymiuk. FOTO: Jan Altner

Modely od Niny Klymiuk uchvátí a pomohou její domovině

2. 6. 2022

V duchu hesla „krásy není nikdy dost“ proběhla v Praze modní přehlídka návrhářky Niny Klymiuk. Autorka modelů pochází z Ukrajiny a v české metropoli působí více než pět let. Tentokrát jsme se seznámili především s kolekcí svatebních šatů, šatů plesových a s nadčasovými modely.

Paní Nina nejen šije originální svatební oděvy, ale také některé kusy půjčuje. Ty samozřejmě upravuje na konkrétní postavu či předělává detaily dle požadavků budoucí nevěsty. V jejím salonu si lze půjčit některé společenské šaty k různým formálním příležitostem.

Na přehlídce jsme se přesvědčili, že fantazie této návrhářky nezná hranic. Její smysl pro detail stejně tak jako perfektní zpracování nadchlo všechny přítomné. Velmi důležitý je výběr materiálu, kterému paní Nina věnuje patřičnou pozornost. Pro látky se vydává do Itálie a Francie.  Úspěch rovněž ovlivňuje i její individuální přístup k zákaznicím. Její upřímný a optimistický postoj strhl každého z nás.

Za rozhodnutím pracovat ve světě módy stojí obdiv k otci, který pracoval s kůží, z níž vytvářel vše od doplňků až po boty. Takže budoucí návrhářka byla obklopena krásnými věcmi od dětství. Bylo proto přirozené, že sama chtěla přispět svým dílem do světa krásy.

V této těžké chvíli pro její vlast se Nina rozhodla, že bude pomáhat švadlenám a krejčovým, které jsou momentálně v naší zemi. A tak ve svém salonu sbírá oděvy pro různé drobné úpravy, předává je dál ženám které si tak mohou vydělat na živobytí v Česku. Jak sama říká, důležitá je i drobná pomoc, která dává pocit potřebnosti těm, kdož museli nuceně opustit svoje domovy.

Každá žena by měla mít ve svém šatníku alespoň jeden originální kousek, který neomrzí a podtrhne její osobnost. Pro inspiraci a radost se nyní můžete vydat za Ninou Klymiuk.

5Y8A3541.jpg

 5Y8A4065.jpg

5Y8A3728.jpg

5Y8A3544.jpg
                                                                                                            Všechny fotografie: Jan Altner

móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...