Velikonoce s Jesusem - koncert pro Taťánku z Tábora
Taťánka z Tábora

Velikonoce s Jesusem - koncert pro Taťánku z Tábora

13. 4. 2022

Po tříleté pauze se opět uskuteční akce pod názvem 16. Velikonoce s Jesusem. Koncert na podporu veřejné sbírky, tentokrát pro Taťánku  z Tábora, proběhne na Velikonoční neděli 17. dubna 2022 od 19,00 h v kulturním dome Milenium v Táboře.

Koncert pro Taťánku byl již připraven v roce 2020, avšak z důvodu nemožnosti konání veřejných akcí se uskuteční až nyní. Shromážděné finanční prostředky budou použity na úhradu speciální bezpečné postele se zdvižnou zábranou ze všech stran, pro bezpečné spaní a denní užívání Taťánky, a dále na náklady intenzivních rehabilitací, rehabilitačních pobytů a terapií. Získání cílové částky 65.000 Kč  by Taťánce usnadnilo její další rozvoj. Pokud by se vybralo více peněz, byly by použity na intenzivní rehabilitace, které musí probíhat průběžně. 

Přispět Taťánce lze na portálu Donio.cz na odkazu  www.donio.cz/pro-tatanku-z-tabora, kde jsou také uvedeny podrobnější informace o veřejné sbírce. Veřejná sbírka bude probíhat do 15. května 2022.

Na koncertě vystoupí hudební skupiny Cihelna a spol., Seskupení za účelem a Tábor Superstar Band dohromady s taneční skupinou Coda s programem rockové opery Jesus Christ Superstar. Info a akci lze také vyhledat na adrese www.FEST2004.cz.

 

16. Velikonoce s Jesusem- plakát-rok 2022 .jpg

 

 

charita kultura zábava
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.