Americká star Whitney Houston
je po smrti. Mohou za to drogy?

Americká star Whitney Houston
je po smrti. Mohou za to drogy?

12. 2. 2012

Světoznámá americká zpěvačka a herečka Whitney Houston zemřela ve věku pouhých 48 let. Podle televize CNN skonala zatím za nejasných okolností v hotelovém pokoji v Beverly Hills.

Zpěvačka měla v plánu zúčastnit se v noci na neděli párty před udílením cen Grammy v Los Angeles. Její tělo nalezl v pokoji hotelu Beverly Hilton v sobotu v 15.55 místního času (0.55 SEČ v neděli) její bodyguard. Lékaři půl hodiny slavnou zpěvačku oživovali. Jejich snaha však byla marná.

Policejní mluvčí Mark Rosen řekl, že její tělo „neneslo žádné zřejmé známky kriminálního činu“. Dodal, že příčina úmrtí zpěvačky prozatím není známá a je předmětem vyšetřování.

Houston byla jednou z nejoceňovanějších zpěvaček všech dob, především za své hity I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody a One Moment In Time. Rovněž se proslavila rolí ve filmu The Bodyguard (Osobní strážce) s Kevinem Costnerem.

V posledních letech její kariéru nicméně negativně poznamenaly problémy s alkoholem, drogami a bouřlivé manželství se zpěvákem Bobby Brownem.

Whitney Houston vydala sedm studiových alb a v samotných Spojených státech prodala přes 55 milionů nahrávek. Divoké manželství s Brownem, s nímž se rozvedla v roce 2007, společně s alkoholem a drogami ji však kariéru ničily. Ze závislosti se slavná zpěvačka několikrát léčila.

Zpráva o úmrtí Whitney Houston zasáhla všechny hvězdy amerického showbusinessu. „Nemohu o tom teď mluvit. Nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla na televizních obrazovkách. Srdcem jsem teď s Cissy (matkou Houston), její dcerou Bobbi Kris, její rodinou a s Bobbym (Brownem),“ řekla legendární soulová zpěvačka a přítelkyně Whitney Houston Aretha Franklinová CNN.

Úmrtí Houston ovlivní večerní udílení cen Grammy. Pořadatelé již uvedli, že Jennifer Hudsonová uctí památku Houston několika písněmi zpívanými naživo

Whitney Houston
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.