Nebuďte sami! Přijeďte na seznamovací akci plnou zábavy u zámku Konopiště
Ilustrační foto: Ingimage

Nebuďte sami! Přijeďte na seznamovací akci plnou zábavy u zámku Konopiště

2. 3. 2022

Rádi byste našli někoho, s nimž budete moci prožívat hezké chvíle na výletech, chodit společně do divadla a trávit společně volný čas? Láska přece kvete v každém věku - a když nerozkvete, může se vyvinout hezké přátelství, které vás zbaví samoty.

Ale kde najít partnera či partnerku, kamaráda či kamarádku, když ve svém okolí nikoho vhodného nemáte? Narazit na protějšek, který vám bude sympatický, se kterým vám bude dobře, rozhodně není jednoduché. A čím je člověk starší, tím je seznamování mnohdy těžší.

"Nebuďte sami!" je akce, kterou pořádáme ve dnech 26. - 28. dubna 2022 právě pro ty, kterým chybí příležitost seznámit se s někým, kdo je naladěn na podobnou vlnu.

Připravovali jsme ji jako "tečku" za obdobím, kdy se lidé nemohli setkávat a byli omezeni nejrůznějšími opatřeními. Jsme si vědomi, že doba je složitá i nyní, ale nakonec jsme se rozhodli akci nerušit. Domníváme se, že současnou situaci mnohem hůře prožívají ti, kteří jsou sami.

O co se konkrétně jedná?

Je to třídenní setkání se zajímavým programem a plnou penzí v příjemném prostředí hotelu Benica v Benešově u Prahy. Nachází se v blízkosti zámku Konopiště a přilehlého parku. Účastníci budou mít možnost vzájemně se poznat, společně soutěžit, bavit se, ale i tančit...

Více o seznamovací akci Nebuďte sami! se dozvíte na tomto místě.

 

 

 

seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...