To byly časy aneb zimní soutěžení
Ilustrační foto: Pixabay

To byly časy aneb zimní soutěžení

28. 1. 2022

Počasí, že by ani psa nevyhnal, a tak se můžeme opět vrhnout do soutěžení na portálu i60. Opět jsme pro vás připravili několik témat pro literární soutěže a také fotosoutěž. Co to bude tentokrát?

To byly časy...
To je téma první literární soutěže, ve které můžete zavzpomínat na časy minulé či hodně dávné. Co se vám vybaví, když si řeknete "Jó, to byly časy..."? Jsou to hezké vzpomínky na vaše školní léta či mládí? Nebo na dobu, kdy byly malé vaše děti? Byla to doba před deseti, dvaceti, třiceti či čtyřiceti lety? Kdy vám bylo nejlépe a proč? Napište na toto téma svůj soutěžní příspěvek.

Tři přání
Představte si, že jste jako v pohádce chytili zlatou rybku, která umí splnit tři přání. Jaká přání by byla ta vaše? Máte nějaké nesplněné přání třeba ještě z dětství? Prozradíte vaše tajné přání? Zapojte svou fantazii, vaše přání nemusí být realná, ale klidně i pohádková... Můžete také psát o nějakém přání, které jste splnili někomu jinému.

Moje hudba
Jakou nejraději posloucháte hudbu? Máte nějakou "píseň svého srdce"? Existují písně, které vám něco či někoho připomínají? Napište soutěžní příspěvek na téma "Moje hudba" a případně zkuste i najít na youtube.com píseň, o které budete psát, a vložte odkaz na video (hudbu) pod příspěvek.

FOTOSOUTĚŽ: Zátiší

Jestli se něco fotí špatně, tak je to zima bez sněhu. Pochmourno, neostré světlo, šedé barvy... Co ale zkusit vyfotit si nějaké zátiší? Ještě jste to nezkoušeli? Tak do toho, vaší fantazii se meze nekladou!

 

Pravidla soutěží:

Výše uvedených soutěží se mohou zúčastnit všichni zaregistrovaní čtenáři na portále i60.cz. Každý čtenář může "vyslat" do literárních soutěží tři příspěvky, vždy po jednom ke každému tématu. Anebo si vybrat jen jedno z témat. Každý soutěžní příspěvek bude označen štítkem s názvem "Zimní soutěžení 2022", titulky (nadpisy) jednotlivých příspěvků nemusí obsahovat názvy jednotlivých témat.

Do fotosoutěže může každý soutěžící vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií (fotografie nesmí být staženy z internetu) pořízených od 28. ledna 2022 do uzávěrky soutěže. U každé fotografie musí být uveden titulek  a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Všechny soutěže budou trvat do 15. března 2022. Po tomto termínu redakce nominuje do finále nejzajímavější příspěvky a fotografie, o vítězích pak rozhodnou hlasy čtenářů. Fotografie můžete do nové soutěže vkládat od této chvíle na tomto místě.

Autoři vítězných příspěvků a fotografií obdrží od redakce nejrůznější věcné ceny - knihy, flashdisky, stativy na mobily apod.

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky a hlavně přejeme krásné zimní dny!

 

Zimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...