Blbá nálada, versus reklama
foto a koláž: Pixabay.com

Blbá nálada, versus reklama

27. 1. 2022

Dnešní odpoledne a večer mě nezastihlo zrovna v nejlepší náladě. Jedno už, čím to bylo způsobené, jestli se ta blbá nálada objevila náhle, čí spontánně, bez varování. Byl jsem zvědavý, co na takové problémy říkají mnohé veledůležité webové stránky. Dnešní doba vám pomůže skutečně se vším. A podobnými nabídkami je přímo těhotná.

Nezklamal jsem se. Pozřít vše, co se tam nabízí, postříkat byt a sebe těmi zaručeně nejpozitivnějšími a nepozoruhodnějšími spreji a ještě se namazat početnými vonnými mastmi a oleji, tak je mizerná nálada určitě na úprku a já se dostanu do takové euforie, že bych mohl z fleku kandidovat na prezidenta.

Oxalis čaj pro lepší náladu a paměť, sprchový balzám Kneipp pro dobrou náladu, natur aroma Saloos airspray - povzbuzující směs přírodních vonných olejů pro uvolnění napětí – zaručeně působící, a tak dále, a tak dále. Byla tam toho spousta. No, nekup to!

Dál už jsem nečetl. Přestalo mě to zajímat. A pokud vám tyto mnohé přípravky, podložené mámivou reklamou, mnoho nepomohou, určitě vám jejich pořízení pomůže od pěkné hromádky peněz.

A tak jsem zavřel, tyto optimismem hýřící, webové stránky, otevřel si Solitaire Collection, k tomu si nalil osvědčeného již přítele Merlota a pustil se do řešení jednoho karetního úkolu.

Než jsem ale začal hrát, tak jsem se ze zvědavosti podíval na svoji herní statistiku. Až mě to vyděsilo. 7775 odehraných her a z  toho 7766 her vítězných. Proboha, proč mám vlastně blbou náladu, když jsem tak dobrej?!

                          

Můj příběh psychika
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...