Ofina je lepší než botox. Sluší ženám v každém věku
Ilustrační foto: Pexels

Ofina je lepší než botox. Sluší ženám v každém věku

16. 2. 2022

Některé ženy nosí ofinu celý život, jiné ji vyzkoušejí jen občas a považují ji za přechodný módní trend. Kdo si na ni zvykne, zpravidla u ní zůstane. Právě tento účes totiž velmi často dělá nositelku mladší, než ve skutečnosti je.

Pokud má žena pocit, že vrásek na jejím čele je čím dál více, jsou hlubší a nenechává ji to klidnou, je rozhodně lepší cesta zakrýt je vlasy než věřit v zázračné krémy či podstupovat různé procedury na klinikách plastické chirurgie. Jsou dámy, pro které vrásky nejsou komplikací a hrdě je nosí na odhaleném čele. Jiné však zastávají názor, že vrásky je lepší maskovat a tak si vlasy sčesávají do čela. Některé ženy mají pocit, že jim ofiny nesluší, jiné si naopak život s odhaleným čelem nedovedou představit a zůstávají ofinám věrné, ať se právě v módě cokoli.

Nyní mají příznivkyně ofiny ideální dobu. Jejich oblíbený účes je nyní přímo módním hitem. Stříhají se tak mladé dívky, filmové hvězdy, modelky, internetem letí zprávy, že ofina je pro tento rok naprostá nezbytnost.

Zralé dámy, které tento účes nosí mnohdy desítky let, to samozřejmě přecházejí s úsměvem a nadhledem. Ony nejlépe vědí, že jde o účes věčný, který nějaký ten módní trend neohrozí ani nevytvoří.  Občas sice slyší řeči typu: no jo, na takový účes je třeba mít kvalitní vlasy. Ale ony vědí, že to není pravda.

Naopak, ofina z lehkého chmýří má  něco do sebe a často vypadá lépe než případy, kdy husté vlasy vytvoří na čele něco jako záclonu. I ofinu je totiž třeba umět dobře ustřihnout a najít tu pravou délku, který k danému obličeji sluší. Když se to podaří, může z toho být láska na celý život.

móda účesy vlasy
Hodnocení:
(4.7 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...