Hledáte originální dárek pro ženu?
FOTO: mamboxeo.cz

Hledáte originální dárek pro ženu?

20. 12. 2021

Už jste prošli několik e-shopů, ale stále jste nenarazili na nic originálního? Už vás nebaví hodiny strávené vybíráním toho správného dárku? Spotřebiče do domácnosti nebo nové kuchařky jsou sice velmi praktické dárky pro ženu k Vánocům, ale asi ji zas tolik neohromí.

Letos by to chtělo vymyslet něco, co od vás čekat určitě nebude a z čeho bude opravdu nadšená. Máme pro vás tip na dárek pro ženu, který ji ohromí nejen svým obsahem, ale i zábavou, kterou zažije při jeho otevírání.

A co to je? Je to elegantní Damboxeo Truhla se zámečkem, šifrou a pilkou od Manboxeo.cz. A v čem spočívá kouzlo tohoto dárku pro ženu? V unikátních produktech uvnitř Truhly a v zábavném otevírání. Žena se totiž do Truhly dostane jen pomocí vyluštění šifry nebo přeřezáním zámečku ve tvaru kabelky přiloženou pilkou. Už si začínáte představovat to napětí a radost, až tento dárek pro ženy položíte pod stromeček a obdarovaná ho začne otevírat?

i60 (1).jpg

Široký výběr originálních dárků pro ženy

Na Manboxeo.cz najdete více než 50 unikátních obsahů Damboxeo Truhel. Pro gurmánku, čajařku, kafařku, vinařku, Truhlu plnou vůní, specialit, sladkostí nebo Truhlu se šampaňským. Stačí si jen vybrat ten správný dárek pro ženu přesně podle vkusu a chutí obdarované. A pokud hledáte dárek pro ženu na poslední chvíli, ani to není problém, všechny Truhly jsou vždy skladem s dodáním do druhého pracovního dne.

Nejlepší dárek pro ženu

Dopřejte své ženě vinařsko-gastronomický zážitek. Damboxeo Truhla se šampaňským obsahuje legendu mezi šampaňskými – Moët & Chandon Brut Imperial, které vaši ženu dostane svou luxusní chutí a s kterým si můžete připít na zdraví třeba během společných silvestrovských oslav. Kromě luxusního šampaňského najde žena uvnitř i spoustu netradičních delikates, na které v běžném obchodě určitě nenarazí – luxusní popcorn Joe & Seph´s s příchutí Prosecca a šampaňského, lahodný džem Mrs.Bridges s příchutí šampaňského a jahod, kachní terinu s Armaňakem, sýrové vafle s příchutí Goudy a italské sušenky s mandlemi. Tato dárková Truhla je prostě ideální dárek pro ženu, která miluje dobré a kvalitní pití a ráda si pochutná na těch nejlepších specialitách.

i60 (2).jpg

Tak nezapomeňte

Až vám příště opět dojdou nápady na vhodný dárek pro ženu, nezadávejte do vyhledávače slova jako dárkový koš pro ženu nebo dárková sada pro ženy, vzpomeňte si na netradiční dárek pro ženu v podobě Damboxeo dárkové Truhly pro ženy od Manboxeo.cz.

 

Vánoce vánoční dárky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.