Pajda
Ilustrační foto: Pixabay

Pajda

20. 12. 2021

Pajda je kocour a jako kocour se chová. Jeho nový domov si s neskutečnou drzostí brání. Nový domov, po jeho strastiplné cestě byl často navštěvován kočičími sousedy, kteří vždy našli nějakou chuťovku, ale Pajda velmi brzy dal všem návštěvníkům jasně najevo, že je tady a rozhoduje jen on. Návštěvy sice už přijímá, ale se svou miskou se dělí jen s jednou zcela bílou kolegyní.

Dalo by se říct, že pes bude oříšek, ale kdepak, pravou přední packou to vyřešil tak rychle, že jsme se nestačili divit, jak rychle se pes stáhl do uctivé vzdálenosti s ocasem stáhnutým mezi nohama, i když byl o hlavu vyšší. A tak si Pajda, šikulka a neskutečný mazel, pokořil všechny, kdo se v jeho blízkosti objeví. A jeho hendikep se zajímavě projevuje jen když se, jak se říká, nikdo nedívá. Když se lísá, tak nic, ale jen si uvědomí, že neuspěje, tak dva kroky a víc, zadek je na zemi. A někdy mu to vyjde, a někdo jej vezme do náruče, někdy se musí snažit daleko více, jenže jak už to bývá, každý den není posvícení.

 

domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...