Vánoční soutěžení na portále i60
Ilustrační foto: Pexels

Vánoční soutěžení na portále i60

2. 12. 2021

Rok utekl jako voda. Nastal advent, brzy ve svých domácnostech oslavíme vánoce a přivítáme nový rok. Advent často bývá obdobím shonu - úklidu, pečení, nakupování. My vám nabízíme zklidnění a zábavu formou dalších, tentokrát vánočních soutěží.

Tady je nabídka soutěžních témat.

Zážitek roku 2021

Co zajímavého jste prožili v letošním roce? Na jakou událost nejraději vzpomínáte či na co jen tak nezapomenete? Sepište svůj "Zážitek roku 2021" a přidejte k textu fotografii, která váš zážitek roku doplní obrazem.

Pohádka

S vánočními svátky se obvykle pojí pohádky. Plné pohádek jsou televizní programy, pohádky všeho druhu kupují rodiče a prarodiče na vánoce svým vnoučatům. Ale pohádky si rádi přečtou i dospělí. Co tak zkusit napsat vlastní pohádku? "Pohádka" je druhým literárním tématem v rámci vánočních soutěží. A pozor! Pohádku doplňte vlastní kresbou, kterou nafotíte a přiložíte jako hlavní fotografii k textu.

Můj vánoční recept

Jistě i vy na svátky připravujete nejrůznější dobroty, ať už sladké či slané. Co tradičního či netradičního budete připravovat na letošní svátky? Máte nějaký rodinný recept, o který byste se mohli podělit s ostatními čtenáři? Sepište vánoční recept, který v ideálním případě doplníte i fotografií uvařené či upečené dobroty.

Fotoreportáž: Retro Vánoce

A v poslední soutěži se vrátíme do minulosti. Jistě i vy máte doma staré fotografie, které zachycují advent či vánoční svátky z vašeho dětství či mládí. Mohou to být fotky z vaší obce, fotky vánoční výzdoby, pouštění kapra, momentky ze zdobení stromečku či přípravy svátečních dobrot. Nascanujte či vyfoťte vaše staré fotografie a sepište k nim krátký příběh (text, který se pojí k dané fotografii).

pexels-suzy-hazelwood-5844033.jpg

Soutěže jsou určeny pro všechny registrované čtenáře portálu i60.cz. Každý čtenář může do soutěže "vyslat" nanejvýš dva příspěvky na každé téma, přičemž všechny příspěvky musí být do soutěže vloženy prostřednictvím čtenářských profilů. Titulky (nadpisy) jednotlivých soutěžních příspěvků opatřete v závorce informací, že jde o soutěžní příspěvek, např. takto: Let balónem (Zážitek roku), Vánoční roláda s vlašskými ořechy (vánoční recept) apod. Závorku před vydáním příspěvku odstraníme, že jde o soutěžní příspěvek poznáte podle modrého štítku pod článkem s označením "Vánoční soutěžení 2021".

Všechny soutěže startují právě teď a potrvají do 31. prosince 2021. Výsledky všech soutěží, kdy budeme posuzovat nejzajímavější a nejoriginálnější příspěvky, zveřejníme v neděli 2. ledna 2022.

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky a přejeme všem krásné adventní dny!

 

 

i60.cz Vánoční soutěžení 2021
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...