Trápí Vás atopický ekzém?
Zkuste mýdlo Planoxin

Trápí Vás atopický ekzém?
Zkuste mýdlo Planoxin

18. 12. 2012

Svět zdraví, síť poraden pro zdraví a úpravu váhy, rozšiřuje své služby založené na systému Nutriční typologie a biochemickém vyšetření krve a vstupuje na trh s novým unikátním přípravkem na pleť Planoxin. Toto mýdlo ulevuje a podporuje léčbu atopického ekzému, lupénky a dermatidy. 

„Zkoumali jsme 180 pacientů léčených na seboroickou dermatitidu a atopický ekzém. Doba používání Planoxinu byla 4 týdny. Pacienti byli vyšetřeni před aplikací přípravku, pak po dvou a čtyřech týdnech. Výsledky ukázaly zlepšení kožních projevů nemoci a také snížení základního laboratorního ukazatele zánětu. Symptomy choroby se zlepšily u 97 % pacientů,“ vysvětluje MUDr. René Vlasák, přednosta kliniky Centra preventivní péče.

Při výrobě Planoxinu je kladena maximální péče na zachování všech užitečných složek kanolového oleje. Zásadní péče je věnována zajištění co největšího podílu nenasycených mastných kyselin Omega 3 a Omega 6, jejichž působení na pokožku má velmi příznivé účinky. Přípravek obsahuje přírodní protizánětlivý činitel Planox-L, který má vynikající vliv na hojení drobných poranění, akné, popraskané kůže a trhlinek. Účinná složka přípravku Planox-L má klinicky ověřené účinky. Léčebné vlastnosti potvrdila studie z června tohoto roku,  na které se podílela řada renomovaných institucí např. IKEM Praha a Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT, dermatologická, pediatrická a interní centra.

Při výrobě se nepoužívají žádné chemické konzervanty ani parfémy, které by mohly způsobovat nežádoucí reakce pokožky. Není přidáván ani tropický palmový a kokosový olej, které jsou sice přírodní rostlinné oleje, ale obsahují ve svém složení vysoké procento nasycených mastných kyselin, které nejsou zdraví prospěšné. Základní výrobní surovinou je kanolový olej potravinářské kvality, který zaručuje šetrnou péči o pokožku. Planoxin je vyráběn ručně a lze ho zakoupit v poradnách Světa zdraví za 230 korun. Seznam poraden najdete na www.svet-zdravi.cz/pobocky.

Je důležité si uvědomit, že dermatitidy nejsou jen nemocí kůže. Kůže je zrcadlem toho, jaké je naše tělo uvnitř, vypovídá o stavu a funkci našich vnitřních orgánů. Proto je  potřeba léčit celé tělo komplexně, vyčistit ho a zásobovat dostatkem výživných a léčivých látek. Strava může také významně ovlivnit projevy a průběh dermatitidy. Každý jsme jiný, tělo každého člověka reaguje trochu jinak na potraviny, které mu posíláme. „Individuální přístup, program primární prevence a nastartování zdravého životního stylu vyžaduje od každého trpělivost a kus odříkání, nicméně metody používané ve Světě zdraví přinášejí klientům prokazatelné výsledky a jejich spokojenost je na prvním místě,“ říká odborník na výživu RNDr. Petr Fořt, CSc.

 

O společnosti SUNKINS

Společnost SUNKINS je český výrobce špičkových nutričních doplňků založených na nejmodernějších technologiích s důrazem na přírodní ingredience. Vznikla v roce 2007 s cílem poskytovat klientům produkty a služby pro lepší kondici a úpravu váhy. Od začátku roku 2011 provozuje SUNKINS síť poraden Svět zdraví zaměřenou na oblast správné výživy a redukci váhy. V současné době je po celé ČR 39 poboček Světa zdraví a 12 na Slovensku.

péče o pleť zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%