Foto

Pár tipů na dárky
pro celou rodinu

12. 12. 2012

Pořizujete vánoční dárky na poslední chvíli, anebo máte zabaleno už začátkem listopadu? Protože dost lidí patří do první skupiny (i díky možnosti nakupovat přes internet), připravili jsme pro Vás několik tipů na zajímavé dárky pro celou rodinu.

Kosmetika pro ženy
Kosmetika udělá radost ženě v každém věku, což dobře ví značka Dermacol. Proto připravila na letošní Vánoce speciální voňavé balíčky, hodící se pro každou pleť. Hloubkově obnovující péče s platinou PLATINUM ELIXIR je určena ženám nad 55 let a v balíčku najdete denní i noční krém a pleťovou masku. Ženám nad 50 let doporučuje Dermacol nadělit omlazující remodelační péči s kaviárem GOLD ELIXIR – kufřík s denním i nočním krémem a krémem na ruce může sklidit jedině úspěch.

Na své si přijdou i ženy, které si přejí kosmetiku na suchou, citlivou nebo normální pleť či dokonce na pleť se sklony k akné. Pro ně jsou nachystány balíčky řady LADY (denní krém a Face&Eyes čisticí pleťové mléko na suchou pleť), výživná zklidňující péče pro citlivou pleť SENSITIVE (zklidňující krém na den i noc, pleťová voda a pleťové mléko), VITAL BALANCE pro normální pleť a ACNECLEAR s olejem z australského čajovníku a účinnou látkou Zincidone®. Kosmetiku od Dermacolu za velmi příznivé ceny si můžete pořídit zde.

Kvalitní vína nejen pro muže
Jste milovníci dobrého vína? Dáváte přednost českým vinařům, anebo se chcete nechat překvapit kvalitou z Francie, Itálie nebo třeba Rumunska? Zavítejte na stránky společnosti Český archív vín (zde). Víno si můžete objednat po internetu a nechat si poslat poštou nebo vyzvednou v některé z kamenných prodejen. Vína, ale i nejrůznější delikatesy z Českého archivu vín jsou sázkou na jistotu. A pokud si z velké nabídky vín nevyberete, můžete zakoupit dárkový poukaz a víno pak v klidu vybrat třeba až po Novém roce.

Pobyty v tuzemsku či zahraničí
Kdo je vášnivým cestovatelem, určitě už má své tipy a oblíbené cestovní kanceláře, které prodávají dárkové poukazy či slevové kupony. Ze zkušeností, které jsme posbírali u nás v redakci, můžeme doporučit například pro dovolenou v Chorvatsku cestovní kancelář Adriadatabanka, která má obrovskou nabídku krásných a mnohdy ještě neobjevených míst po celém jadranském pobřeží a hlavně na ostrovech. Majitel této kanceláře sám místa vybírá a na webové stránky fotí penziony, apartmány, ale i robinsonády. Adriadatabanka rovněž spustila prodej lyžařských pobytů, na nabídku se můžete podívat zde. Velmi dobré zkušenosti s lyžařskými zájezdy máme také s cestovními kancelářemi Tempo tours, CK Mauthner nebo CK Juhász, která se na lyžařské zájezdy specializuje již od devadesátých let.

Chcete-li si hezky odpočinout v Česku, můžete svému partnerovi či partnerce koupit dárkový poukaz na pobyt v krásném romantickém penzionu Vila Jasmína v Třeboni, kde se nebudete nudit ani po deseti dnech pobytu. Máte-li raději hory, je naším typem například Hotel Perla Jizery.

Zdraví pro všechny
Kdyby šlo darovat zdraví, každý by asi kupoval na kila. Žel, nikdo zdraví neprodává, rozhodně však každý může pro své zdraví alespoň něco udělat. Zdravý životní styl je dnes velkým trendem, a tak se svými nabídkami předhánějí oční kliniky, lázeňské domy či wellness hotely. Kdo pozorně čte magazín i60 ví, že naším tipem jsou například Lázně Mšené, jejich dárkový poukaz či přímo lázeňský balíček můžete koupit zde

O zdraví vašich blízkých bude určitě dobře pečovat i Svět zdraví, společnost, která se zaměřuje na snižování nadváhy formou tzv. nutriční typologie. Tento unikátní systém dokáže "prolustrovat" vaši genetickou výbavu a posoudit individuálního typ metabolismu. Díky tomu pak výživový specialista může klientům naordinovat přesný stravovací program. Svět zdraví má skvělé výsledky bez známého jo-jo efektu. Vedle snižování nadváhy firma navíc prodává řadu přírodních produktů, například bio mýdlo Planoxin, které účinně podporuje léčbu atopického ekzému, lupénky a dermatitidy. Přípravek obsahuje přírodní protizánětlivý činitel Planox-L, který má vynikající vliv na hojení drobných poranění, akné, popraskané kůže a trhlinek. Mýdlo, ale i další produkty a služby nabízí více než třicet poboček po celé České republice, podívat se můžete zde.

Dárky pro děti
Sháníte něco pro svá vnoučata? Doporučujeme například unikátní stavebnici Megaforms. Díky ní je možné složit jakýkoliv objekt či obrazec pomocí několika druů mnohoúhelníků, jež se k sobě "lepí" pomocí magnetů. Tuto stavebnici můžete objednat zde.

Vánoce vánoční dárky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%