Fotoreportáž: Abstinenční příznaky
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Abstinenční příznaky

28. 8. 2021

Ano, opravdu se jedná o abstinenční příznaky. Ty mohou být na spoustu věcí, např. na alkohol, tabák, sex a spoustu dalších. Můj absťák se týká přírody, ano přírody. U mě se projevuje tím, že jsem roztěkaná. A to se mi přihodilo v úterý 24.8. odpoledne. To bylo tak. Od pondělí bylo počasí pod psa, zamračeno, chladno a deštivo. Po obědě sedíme v obýváku u kávy, a jak tak koukám ven, co nevidím? Za oknem se na nás smálo slunce v plné parádě a já najednou pocítila, že prostě musíme ven. No jo, ale kam? Vyhrála to Milada, naposledy jsme tam byli na jaře a už pár let se k jezeru podíváme minimálně čtyřikrát v roce. Připraveni jsme byli bleskově a šup do auta.

Tentokrát jsme to vzali přes obec Roudníky. Sešli jsme lesíkem na silnici a už jsme viděli naši oblíbenou Miladu. Příroda má tu možnost a potřebu se neustále proměňovat, takže na rozdíl od jarní procházky to nyní bylo všechno fakt zarostlé. Zřejmě tím, jak bylo pořád mokro a deštivo, všechny stráně kolem jezera jsou porostlé hustými stromy, tráva na loukách je do pasu a rákosí? Rákosí je všude, kam se podíváš, šli jsme po cestě směrem k Trmicím a až na malé výjimky jsme neviděli vodu, jen slyšeli.

Samozřejmě, že foťák byl připraven, a mohu s klidem říct, že bylo co fotit. Lidí tam bylo ze začátku opravdu málo, až tak po čtvrté hodině to trochu zhoustlo, ale to už jsme se my pomalu vraceli k autu. Po dvou hodinách chůze v krásném prostředí mi bylo opravdu moc dobře, absťák byl tentam. Poslední fotky vody jsou od rybníka před Chabařovicemi.

Zvu vás na procházku k Jezeru Milada, fotek je zase trochu víc, ale jinak to nejde, třeba vás to naláká taky někam vyrazit. Přeji všem hezké babí léto.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...