Fotoreportáž: Setkání ve Frenštátě pod Radhoštěm
Foto: autorka

Fotoreportáž: Setkání ve Frenštátě pod Radhoštěm

26. 6. 2021

Na úterý 22. června jsem se těšila. Po delší době uvidím milé lidičky, které jsem poznala na íčku. Eliška Murasová připravila na tento den setkání ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Ale znáte to. Když se člověk na něco moc těší, vždy se vyskytne problém. Tentokráte to byl vydatný déšť. Očekávala jsem telefonát od Elišky, zda akci nezruší. Nezavolala, tak jsem jela. Naštěstí přestalo pršet a vyklubal se horký letní den.

Jste zvědaví, jaký byl program setkání? Prohlídka města, oběd s kávičkou a návštěva areálu Horečky. Eliška nám ukázala zajímavé památky a přiblížila jejich historii. Zavedla nás na radnici, kde je umístěna originální socha Radegasta. Po dobrém obědě následoval přesun z restaurace do kavárny. A stále se povídalo. Musely jsme se vypovídat, když jsme se tak dlouho neviděly. Během procházky na Horečkách jsme obdivovaly krásu valašské krajiny. Zaujala zvonička, která je symbolem boje místních lidí proti úmyslu těžit v Beskydech uhlí. Poseděly jsme u skokanského můstku a pozorovaly, s jakou lehkostí plachtí vzduchem mladí skokani.

Po více než sedmi hodinách nastal čas loučení. A protože nám spolu bylo moc prima, tak se snad brzy sejdeme znovu. Díky Elišce jsme měly krásný den plný zážitků.

Poznámka: nepodařilo se mi zachytit paní Evu (sestra Jarky), která přicestovala z Prahy.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.