Můj první polibek
Ilustrační foto: pixabay.com

Můj první polibek

20. 6. 2021

Polibek není jako polibek, ale když je z lásky, je to nádherné.

Jestli čekáte nějakou velkou romantiku při mém prvním polibku, tak se mýlíte. Omlouvám se vám za to, že vám beru iluze.

Když jsem chodila do prvního ročníku střední školy, byla jsem ještě nepolíbená. No, bylo mi teprve patnáct let. Klukům jsem se sice líbila, ale žádný mě zatím nepřitahoval tak, že bych se s ním chtěla líbat. Já jsem vlastně ani nevěděla, jak na to. Mám ho vzít okolo krku, nemám? Jak se mám vlastně chovat, aby to nedopadlo směšně a abych kluka svojí nešikovností neodradila. Pravda ale byla, že se mi do nějakého líbání vůbec nechtělo

V osmé třídě nám ukazovala spolužačka, kterou to naučil starší bratr, jak má vypadat tzv "francouzák". No, fuj, strkala holkám jazyk do krku, až skoro dávily, a já jsem byla velice zhnusená. Když mi nějaký kluk strčí jazyk do krku, tak se mi možná zvedne žaludek a co potom,? Vytrhnu se mu a zbaběle uteču? Jde také o to, co by to bylo za kluka. Myslím si, že bych se nejdříve měla zamilovat, než mě začne někdo tak odvážně líbat.

Byla jsem svým spolužákem, který byl hodně oblíbený u holek, pozvaná do kina a já neodmítla. Netušila jsem ovšem, že to pozvání bude jenom za tím účelem, že mě bude chtít v poslední řadě a ve tmě líbat.. Bylo to hrozné, protože silně slintal a já jsem za chvíli měla úplně mokrý celý obličej. Bylo to hodně nepříjemné. Z kina jsem neměla nic a líbání se mi líbit nezačalo. Ještě ke všemu druhý den o mně rozhlašoval ve třídě, že neumím líbat. Dostala jsem na něj takový vztek, že jsem ho začala ignorovat. Čím víc jsem ho ale ignorovala, tak nějak více začal po mně toužit. Opravdu se asi zamiloval. Já jsem mu ale už nikdy nedala příležitost k líbání.

Ale nechci vás úplně zklamat. Zamilovala jsem se. Byl krásný, byl milý a  nesmírně mě přitahoval. Seznámili jsme se o prázdninách na koupališti a rychle to začalo mezi námi jiskřit. Vodili jsme se za ruce krásnou letní přírodou a líbilo se nám to velmi. Já jsem začala toužit po polibku, on asi také, ale nevěděli jsme, jak na to. Jednou ale konečně k tomu došlo. Byl to polibek něžný, neuslintaný, prostě polibek nádherný. Pro mě to byl polibek první, protože byl z lásky, a já jsem toužila, aby mě ten můj kluk líbal věčně.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.