Zdravý život seniora - speciální projekt portálu i60
Ilustrační foto: Ingimage

Zdravý život seniora - speciální projekt portálu i60

31. 5. 2021

Pandemie znamená pro starší lidi náročné období, ať už z hlediska přímého ohrožení virem COVID-19, tak i dodržováním přijatých opatření. Současně se často upozaďuje „běžná“ péče o zdraví a prevence, což zvyšuje riziko zanedbání příznaků závažných onemocnění.

Proto se portál i60.cz, který cílí především na aktivní seniory rozhodl pro onůline projekt Zdravý život seniorů.

Cílem projektu je zaměřit pozornost na „necovidová“ onemocnění, jejich prevenci, léčbu, následnou péči i související zdravotní témata.

V rámci projektu se čtenáři dozvědí o nejčastějších chorobách, které postihují lidi ve věku 60+. Patří mezi ně například artróza kyčle a kolene, degenerativní změny páteře, hypertenze, nádory, ischemická choroba srdeční, inkontinence, diabetes, nádory apod.

Projekt ale není jen o konkrétních nemocech. Bude se věnovat rovněž zdravotním dopadům užívání léků nebo hojení ran. Zaměří se i na obsah preventivních prohlídek a co čekat od různých vyšetřní, problematice doplatků či právům a povinnostem pacientů.

Projekt Zdravý život seniora, jak se bude nazývat i speciální podrubrika rubriky Zdraví, bue probíhat v on-line prostředí jako speciální část portálu i60.cz. Informace budou zpracovány formou rozhovorů, praktických článků nebo infografik.

Zdravý život seniora
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...