Výlet i60 do Prokopského údolí
FOTO: autorka

Výlet i60 do Prokopského údolí

28. 5. 2021

Po dlouhatánské nedobrovolné přestávce konečně zazněly fanfáry a můžeme se setkávat. První výzva k výletu s naším milým portálem i60 přišla přímo z redakce. Pozvánce na výlet do Prokopského údolí na okraji Prahy jsem samozřejmě nemohla odolat.

Na perónu smíchovského nádraží se nás sešlo rovných třináct. Toto startovní číslo se ukázalo býti šťastným, ale já věřím, že šťastné by pro tuto akci bylo i číslo jiné.

Pod vedením samotného Honzy Rašky veselá partička prošla naučnou stezkou podle Dalejského potoka, zastavila se u červené skály i pod křížem, přiťukla si zdravotním mokem z Moravy, vyfotila se u jezírka a spočinula na zahrádce Pivovaru Prokopák. Potvrzuji, že tam výborně vaří nejen krmi hutnou, ale též zlatě tekutou. Nakonec nám místní sládek objasnil přímo u zdroje tajemství jejich piva. Putování skončilo na nádraží Hostivař, kde nás lehce poškádlilo pár kapek z nebe spadlých na zem a někomu i do talířů. Nicméně den se vydařil na jedničku s hvězdičkou.

Za sebe děkuji všem, kterým stálo za to přijet z dálky, samozřejmě i místním a úplně nejvíc ze všech Honzovi Raškovi, který tento výlet svolal a věnoval nám svůj drahocenný čas.

cestování Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...