Magazín i60.cz vyhlásil
Velkou vánoční soutěž

Magazín i60.cz vyhlásil
Velkou vánoční soutěž

5. 12. 2012

Posíláte ještě svým známým, přátelům a rodinným příslušníkům pohlednice s vánočním přáním? Tato tradice v posledních letech kvůli "mobilním esemeskám" téměř vymizela. Možná i proto, že cena pohlednic a známek je pro někoho příliš vysoká.

Magazín i60.cz Vám nyní umožní nejen poslat pohlednice zdarma, ale ještě možnost získat hezký vánoční dárek. Právě nyní se totiž rozjíždí Velká vánoční soutěž!

Jak se bude hrát? 

Podmínkou soutěže je rozeslat deset elektronických pohlednic s vánočním motivem na deset různých adres – rodině, přátelům či známým. Pohlednice najdete po přihlášení v sekci MŮJ PROFIL vpravo dole v rámečku Ostatní čtenáři. Můžete si vybrat jakýkoli z šesti vánočních motivů (Vánoce 1 až Vánoce 6).

Nejdůležitější je ovšem obsah přání, právě ten totiž bude posuzovat porota, složená ze členů naší redakce. Zvítězí pohlednice s nejoriginálnějším vánočním přáním. Necháme na vás, jak si s textem poradíte, zda půjde o veršované přání, vtipnou glosu či nějaký milý text. Bude ale nutné „vejít se“ maximálně do 2000 znaků (program Vás upozorní na délku textu v případě, že bude překročena).

Přání – i ta vánoční – bývají většinou intimní, tato Vaše vánoční přání si však budou moci přečíst i ostatní čtenáři, a to přímo na hlavní stránce magazínu.

O co se bude hrát?

Tentokrát vybereme deset soutěžících, pro které máme připraveny krásné ceny – elektroniku, kosmetiku značky Dermacol, knížky či hudební CD. Soutěž bude ukončena 20. prosince, 22. prosince pak vyhlásíme vítěze.

Ještě novinka: chceme
znát Vaše názory!

Pokud nejste hráči nebo nemáte náladu na posílání pohlednic, představíme Vám ještě jednu novinku magazínu i60 – a tou je názorová rubrika Líbí/Nelíbí. Máte chuť a potřebu se stručně vyjádřit k nějaké aktuální události nebo problému v naší společnosti? V nové rubrice Líbí/Nelíbí se Vám nyní tato možnost nabízí. Každý Váš názor mohou podpořit ostatní čtenáři, a to hlasováním na souhlasné znaménko + , nebo naopak na znaménko – v případě, že s Vámi souhlasit nebudou. Tuto novou názorovou rubriku najdete v sekci Můj svět, nejnovější názory se budou objevovat na homepage.

Věříme, že tato novinka stejně jako Velká vánoční soutěž opět obohatí nabídku našeho magazínu. Přejeme hodně inspirace a hlavně klidný předvánoční čas. Kdo čte magazín i60.cz, nestárne!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...