Magazín i60 představuje
další novinky a vylepšení

Magazín i60 představuje
další novinky a vylepšení

24. 11. 2012

Protože chceme čtenářům přinášet co nejlepší servis, dovolte nám, vážení příznivci magazínu i60, abychom Vás seznámili s novinkami na našem portále.

První novinkou, které jste si již možná všimli, je rubrika Zpovídání v sekci Můj svět. Tuto rubriku jsme svěřili vaší kolegyni - Zuzaně Pivcové. Půjde o seriál rozhovorů se zajímavými lidmi. Nebudou to známé osobnosti ze světa showbyznysu, ale lidé, kteří něco dokázali, s bohatými životními zkušenostmi, lidé, jež mají co sdělit nejen svým vrstevníkům.

„Paní Zuzana, která patří k nejaktivnějším přispěvovatelům našeho magazínu, již také připravila první rozhovor, a to s Evženií Tomkovou, sochařkou, cestovatelkou, kameramankou,“ uvedl manažer redakce Jan Raška.

A co dalšího chystáme v našem magazínu?

Především nové soutěže. Jedna, literární, skončí právě tuto neděli. „Pokud máte v paměti nějaký zajímavý vánoční příběh, rychle pište, máte na to ještě dva dny. Vítěze této soutěže o nejlepší příběh na téma Vánoce, vyhlásíme ve středu 28.11.,“ dodal Jan Raška.

Hned od 1.12. bude zahájena další, a to zcela nová soutěž, která bude rovněž souviset s vánočními svátky. Jak bude vypadat, je ale zatím tajemstvím.

Už nyní však můžete soutěžit se společností Mountfield, která tentokrát nabídla do soutěže skvělého pomocníka na úklid sněhu - frézu Powerlite 2010 v hodnotě 19 900 korun! Schválně, tipněte si, kolik kilogramů sněhu "odhodí" sněhová fréza Powerlite za minutu...

čtenáři novinky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...