Magazín i60.cz vyhlásil
vánoční literární soutěž

Magazín i60.cz vyhlásil
vánoční literární soutěž

11. 11. 2012

Žádné jiné období nehýbe lidskými emocemi tak jako Vánoce. V průběhu vánočních svátků prožíváme chvíle vzrušení, napětí, oddechu, radujeme se se svými rodinami, vzpomínáme na své blízké. O Vánocích také zažíváme nejrůznější situace, na které pak myslíme i mnoho dalších let, často se nám dokonce vybavují zážitky z dětství.

Vzpomínáte si na nějaký silný prožitek z Vánoc? Napište nám svůj příběh, podělte se s námi o zážitek, na který jen tak nezapomenete. Dobře víme, že nemálo čtenářů magazínu i60 má literární nadání, nenechte je tedy zahálet. Nejlepší příspěvky na téma "Můj vánoční příběh" odměníme hezkými cenami!

Pište nám své zážitky prostřednictvím svých profilů. Noví čtenáři si jej mohou snadno vytvořit svojí registrací. Do soutěže budou zařazeny všechny příspěvky, které pošlete v období od 9.11. do 25.11. Vítězné vánoční příběhy vyhlásíme ve středu 28.11.2012. Titulky (nadpisy) svých příspěvků označte heslem Soutěž. (Příklad: Moje vánoční překvapení - Soutěž). Redakce si pouze vyhrazuje právo příspěvky redigovat - opravovat pravopisné a stylistické chyby, případně nevydávat příspěvky s nevhodným obsahem.

Těšíme se na Vaše příběhy. Věříme, že jimi potěšíte nejen nás, ale také další kolegy – čtenáře. Magazín i60 je i Váš!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...