Podzimní fotografická soutěž
magazínu i60 už zná své vítěze

Podzimní fotografická soutěž
magazínu i60 už zná své vítěze

6. 11. 2012

Vnoučata, domácí mazlíčci, příroda a cestování jsou největšími radostmi čtenářů magazínu i60.cz, tedy alespoň podle námětů fotografií, které jste nám zaslali do fotosoutěže s názvem "Moje radost". Do soutěže bylo přihlášeno celkem 283 snímků, z nichž tři získaly více než tisícovku hlasů.

Vzhledem k tomu, že vedle počtu hlasů byl druhým kritériem celkový umělecký dojem, porota složená ze členů redakce vybrala po dlouhé diskuzi těchto pět vítězných fotografií:

1. Lukáš Koreš: Největší radost nám dělá naše Brita
2. Ivan Novák: Vlkolínec
3. Pavla Šlesingerová: Moje radost, je naše společná radost. Adélka…
4. Olga Paťhová: Vidíš mě?
5. Michaela Ježková: Moje místo

Vítěznou fotografii Lukáše Koreše redakce odmění digitálním fotoaparátem Nicon Coolpix, Ivan Novák získává digitální fotorámeček Sencor, Pavla Šlezingerová se může těšit na velkokapacitní flashdisk s kapacitou paměti 32 GB. Flashdisky o kapacitě 16 GB budou odměněny také Olga Paťhová a Michaela Ježková.

„Výběr nebyl vůbec snadný a debata místy opravdu vášnivá. Tato v pořadí druhá soutěž opět ukázala, že fotografování je jedním z nejoblíbenějších koníčků našich čtenářů. Určitě dáme fotografům další příležitost, fotosoutěže budeme pořádat i v příštím roce ,“ řekl manažer redakce Jan Raška.

Redakce i60.cz děkuje všem čtenářům za účast v soutěži. Blahopřejeme vítězům a pro ty, co nevyhráli, máme jeden důležitý vzkaz: sledujte i nadále magazín i60, další soutěže jsou již za dveřmi!

fotografování
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.