Blog novomanželky: Tajná svatba 15.
FOTO: autorka

Blog novomanželky: Tajná svatba 15.

3. 10. 2019

Páni, od toho osudového lednového rozhodnutí, opravdu se vzít, mi to nějak rychle uteklo a termín svatby, který se ještě nedávno zdál tak daleko, je najednou tady. S hrůzou zjišťuji, že se za chvíli vdávám, ale co se týká příprav, myslím, že vše je zajištěno.

A povím vám, tento týden je hektický. Vedle předsvatebních příprav ještě spousta aktivit v seniorklubu, které si přece nenechám ujít. V pondělí ráno do práce, potom podepsat na úřadě žádost na grant od města k vydání knížky Léto s permoníkem, pak ještě čtení babičkám v domově seniorů. Úterní cvičení, pak pomoc při organizování krajských oslav dne seniorů v Bohumíně a samotné oslavy, poté ještě pravidelné čtení v knihovně v Karviné s ostatními regionálními pisálky, jako ostatně každé první úterý v měsíci. Protože minulý měsíc jsem nebyla kvůli táboru pro babičky, oni se na mne domluvili a tentokrát se hodně četlo o lásce. Dostala jsem spoustu dárečků k narozkám, např. svíčku, hrneček, 100Eurovou magnetku - to budu bohatá nevěsta! Literáti se na konci proměnili ve smíšený sbor a zabékali mi Lásko, Bože lásko... Jedno oko nezůstalo suché. Ve středu ráno do práce a odpoledne v klubovně obří mikado, pak vyzvednout  perníková srdíčka s písmenky H+D. A aby těch aktivit nebylo málo, protože je dnes soutěž měst - Plave celé město, půjdu si to ještě se dvěmi seniorkami k večeru odplavat. Je to 2x bazén tam a zpět a u seniorů vůbec nezáleží na dosaženém čase, body pro město jsou maximální, tuším 28. Ve čtvrtek ráno pojedu do práce a ve 14 samozřejmě šipky v klubovně, jako každý čtvrtek. Na 16 jsem objednaná na pedikúru a manikúru. Takže večer budu mít za sebou ošetření nožek u odbornice a udělanou manikúru a nalakované nehty, které si málokdy nechám lakovat, naposled v únoru na ples. Tentokrát to má být lak přímo svatební, s maličkými kamínky.  V pátek naštěstí nechodím do práce, tak hned ráno pofičím ke kadeřnici.

A pak se ještě jednou vyspím a probudím se do svatebního dne! Výhra v podobě bižuterie zatím nedorazila, tak budu mít ozdůbky vlastní. Na krku stříbrný řetízek se srdíčkem a v uších nepříjemně kousající klipsny, ale jiné náušnice mít nemůžu, propíchnuté lalůčky mi už dávno zarostly. Ten zásnubní prstýnek s vypadávajícími kamínky jsem už před měsícem ztratila na táboře pro babičky, ale co, ta ztráta mne ani trochu nebolí, od soboty už budu mít na prstě prstýnek snubní!!!

 

Svatby v seniorském věku moc časté nebývají. A proto jsme požádali Helenku, aby o svatbě, jejích přípravách, ale i nejrůznějších pocitech svých či svého nastávajícího, psala blog. Helenka souhlasila, a tak od dnešního dne sledujte její "Blog novomanželky".

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.