Speciální exponáty pro turisty
FOTO: muzeumrekorduakuriozit.cz

Speciální exponáty pro turisty

26. 9. 2019

Muzeum rekordů Pelhřimov hlásí: Máme otevřeno každý den od 9 do 17 hodin a těšíme se na vás. Pro turisty máme připraveno hned několik speciálních exponátů!

Největší rozcestník v České republice je vysoký 8 metrů a najdete jej na u nás na Masarykově náměstí. Jeho výrobu inicioval Klub českých turistů v rámci oslav 120. výročí svého založení a poté ho věnoval Muzeu rekordů coby venkovní exponát. Instalace dřevěného obra byla náročná, jak dokazuje následující video:

Rozcestník můžete vidět až do konce podzimu, na stovky dalších obřích i miniaturních unikátů se můžete přijít podívat do dvou našich vnitřních expozic a na zahradu s obřími předměty. Patří mezi ně například největší Turistický deník - coby čtyřnásobná zvětšenina běžného výtisku obsahuje 100 stran o rozměrech 64 x 44 cm. Vyfotografovat se můžete i s obří turistickou známkou - má průměr 1 metr a váží 40 kilogramů! Pro velký zájem jsme nechali dotisknout i speciální limitovanou edici turistických vizitek věnovaných festivalu Pelhřimov – město rekordů. Jsme jediní ve střední Evropě – podrobnosti k vaší návštěvě naleznete na www.muzeumrekorduakuriozit.cz

PS.:  Členům KČT, kteří předloží členský průkaz s logem programu Eurobeds, poskytneme 20% slevu na vstupné!

muzeum
Hodnocení:
(5.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.