Až se ochladí. Móda pro začátek podzimu
Ilustrační foto: pinterest.com

Až se ochladí. Móda pro začátek podzimu

20. 9. 2019

Dny jsou ještě teplé, ale rána chladná. Už se nedá chodit jen v tričku nebo v letních šatech. Konec léta a začátek podzimu jsou ideální dny na různé svetříky, saka, lehké bundičky. Zpravidla jde o univerzální kousky, které se dají dobře kombinovat.

Propínací svetr, sako, jednoduchá lehká bunda, klidně třeba džínová. To jsou tři věci, jejichž majitelky zpravidla neříkají: Já nemám co na sebe. Končící léto je tou pravou dobou si některou z nich pořídit nebo se probrat v těch stávajících a zkombinovat je s dalšími obyvateli šatníků.

Právě v této době se v obchodech svetříky, saka a lehké svrchní bundy objevují a právě letošní podzimní módní trendy naznačují návrat k tomuto klasickému stylu oblékání. Je to dobrá zpráva, protože jde o styl, který sedí ženám mladým i starším, hubeným i korpulentním. Jde jen o to zvolit správný tvar, barvu, materiál, umět je zkombinovat s džínami, černými kalhotami nebo klidně s rozevlátou letní sukní. Jde o to se nebát.

Květovaná dlouhá letní sukně může v pozdních letních dnech vypadat skvěle v kombinaci s džínovou bundou a zpravidla sluší ženám všeho věku. Stejně tak světlé sako na jednoduchém tričku s jednobarevnými kalhotami.

Tak tady je malá inspirace, že tento styl klasického oblečení je věčný a vděčný a poslední teplé dny s chladnými rány a večery jsou pro něj ideální čas.

móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%