Letní rozcuch pro každý věk
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Letní rozcuch pro každý věk

31. 7. 2019

Pryč je doba, kdy ženy vyrážely na dovolené s kulmou, natáčkami a tužidly. Módní časopisy jsou zahlceny tipy na pohodlné vzdušné účesy, které by dříve byly považovány za neupravené, neučesané, rozcuchané.

Tedy takové, se kterými se nevychází ven.. Zejména v létě neuškodí tento nový trend pustit do života a je jedno, jestli je ženě třicet nebo sedmdesát.

Ženy vyššího věku často vzpomínají, že za svého mládí věnovaly velkou pozornost tomu, aby byly takzvaně načesané. V šedesátých letech vyráběly tupírované drdoly, v sedmdesátých lokny a vlny, v osmdesátých si kadeřily už tak nakadeřenou trvalou. Ale nyní mnohé ženy odcházejí od kadeřníka tak rozcuchané a přirozeně vyhlížející, až jim okolí říká: A ty jdeš od kadeřníka?

Někdo tento styl rád nemá, někdo ho naopak přivítal. Faktem je, že v horkém létě je velmi pohodlné vsadit na vlasy, které není třeba pečlivě uhlazovat nebo naopak kadeřit, zkrátka snažit se je přimět dělat něco, do čeho se jim samotným nechce.

Léto volá po přirozenosti a je úplně jedno, jestli ho žena tráví na své zahrádce nebo na horách nebo u moře.Pokud má kvalitní střih, který svědčí jejím vlasům, obvykle je výsledek takový, že lehce neupravená působí přitažlivější, než když je pečlivě načesaná.

Tady je malá inspirace, jaký typ účesů obvykle vypadá dobře, i když se mu majitelka třeba právě ráno pečlivě nevěnovala. Jinými slovy, letní rozcuchy pro každý věk.

móda účesy
Hodnocení:
(4.8 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%